Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

manoplan

Vratimo se mi slikama...417 GT-HD na peronu Ajpg[/img]

erobuss

Kakav je posao bez rizika? Nikakav!!!
Samo za usporedbu jedna njihova Setra košta koliko dva Siderala sumnjive kvalitete, a da vode računa o svojim putnicima to dokazuju posljednjim shopingom u Njemačkoj. Kupuju kvalitetne autobuse renomiranih proizvođača i trude se pružiti najbolju uslugu.

Kapa do poda gospodi iz Čazmatransa!  8)

zizi

Erobuss legendo . Čazmatrans je vozio na rukometnom prvenstvu Francusku reprezentaciju, e da je bar vozio Hrvatsku repretentaciju bili bi prvaciiiiiiiiiiii.

Sonja

Citat: EuroTrakker  u Veljača 04, 2009, 22:23:57
Mislim da ove 2 slike nisam stavio, što mislite gdje je Euroliner slikan?:

Slikano u Krapini kod starog autobusnog kolodvora na parkiralistu FINe  ;)

EuroTrakker

Za nagradu Sonji, pusa kad budem slijedeći put u Krapini  8) 8) 8)
Pozdrav iz 53nje

Neo

Pa to mu je prva tura za Njemacku...
je zakon

zizi

Dva su takva kupljena . Ovaj je jučer išao iz Sl.broda bis za zagreb u 17:55. U subotu je bio
parkiran u Sl.brodu na kolodvoru kad je došao iz frankfurta.

mate

Zahvaljujuci tome sto je cityliner bio u SB-u u subotu...uspio sam napraviti nekoliko slika koje ce tijekom tjedna biti na forumu... ;)
svaka cast ljudima iz ČTR-a sto su osigurali njega za bis u nedjelju,jer po izjavama putnika to je bio pravi pogodak... ;)

Neo

Sve opce je poznato da kod Neoplana koji dosta ubacuje inovacija u svoja vozila dodje do problema u prve dvije godine izlaska tih autobusa. A ja mislim da je to inace boljak kod svih proizvodjaca autobusa. Ne znam da li ste primjetili recimo da se dosta relativno novih autobusa prodaje na Neoplanovoj stranici. U prici sa predstavnikom Neoplana u BiH, receno mi je da ti autobusi idu ljudima koji rade dosta sa Neplanom na probni rad kod njih, i onda da li ih zele otkupiti ili ne to je do njih. U tom vremenskom periodu se radi na usavrsavanju tih modela. Toliko od tome...:) malo sam usao u off topic
je zakon

Tomek

Evo malo Čazminih bolida od kojih neke još nemamo

gbr442 Neoplan Euroliner K ex Valjan prijevoz

gbr089

gbr101

gbr111

gbr475

Karabaja

gbr.305 danas u Sl.Brodu na polasku za Frankfurt

erobuss

Ovoga je na par mjesta nagrizla korozija, malo sređivanja i nova shema pa će biti ko bombona  :)

Tomek

Ero slike ovog iznad lijepog Citylinera H su odlične ;)

Evo malo slika od prekjučer

Jel ovo oriđiđi MB O303? Ugl. bez gbr, ulovljen u Sisku

U Sisku ulovljena i gbr453

Onda još jedan prastari, ali u dobrom stanju MB, između Petrinje i Hrvatske Kostajnice

Na istom mjestu ulovljen i MAN SU 263

U Hrvatskoj Kostajnici

Ovaj SU263 je isti onaj s gornje slike

Autobusni kolodvor

Ovaj Neoplan ulovljen kod Sunje, linija Dvor - Zagreb

Ovaj pak u Sisku

Legenda Sanos u Popovači

Kao i ovaj TAM

Još jedan TAM na kolodvoru u Kutini

I za kraj sam ostavio ovo čudo, MAN SU 240 koji je jako jako čudan - kao da je Avtomontažin, ali nije, uvezen iz Njem.

buSHunter795

Ovaj prvi MB O303 bi mogao biti ZG 9816-AN, sječam se da je on imao ovakva vrata, samo što je bio cijeli bijeli.
A koji gbr je ovaj plavi sü263 ???

Tomek

MB O 303 ima BJ registracije, a plavi SU 263 ima gbr. 342!