Nedostatak vozača autobusa po pogonima

Autor MAN19464, Veljača 11, 2023, 10:47:55

tramvajac 92

Vrijeme je da se uskladi sve što se da uskladiti, da se s ovim brojem ljudi (a realno, fali ljudi), dobije bolja usluga.

Znači, ne može i ne smije se događati da u 5 minuta s Kaptola odu 106, 203 i 226 pa se voze tako do Krematorija, a još im se priključi 201 do PMFa.  I kaj onda? Onda 20 minuta ničeg nema. Kako to riješiti? Prvo, uštimavanjem 203 i 226 međusobno. Npr. po voznom redu s Kaptola polaze 203 u 17:00, 17:20, 17:55, a 226 u 17:05, 17:40. Na prvu nije loše, 5 polazaka u satu. Dolasci su predviđeni u 16:54, 17:07, 17:44 te 226 u 17:03, 17:38. Za 226 situacija ne izgleda baš najbolje, ali zato na 203 stvari izgledaju odlično. Eto, ima 11 minuta na ovom polasku, dok 226 ima dvije. Mislim da bi se tu isplatilo da se linije povežu kao 201/202, da dobijemo intervale od pola sata na obje linije, sa razmakom i sa pauzom za vozače na obje linije. Može on doći na bilo koju stranu kao 203 i nastaviti kao 226 (i obratno). Može i manje, sa 3+3 na obje linije.

A kaj je sa skraćenim polascima na 203 do Vinca? Ništa. Nema ih. Sva 3 vozna reda voze cijelu trasu.

smogovci.bbb2

Oni linije vode zasebno tako da zaboravi na usklađivanje VR :'(
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Vode oni svaku liniju za sebe, zato i jesmo tu gdje jesmo.

smogovci.bbb2

Ali su im razlog za to putnici, barem se oni tako opravdavaju. Jer putnici svake linije moraju u isto vrijeme putovati na posao, školu i onda eto, imamo vlakić th-down
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

sofer29

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 08, 2023, 15:00:15Sofer29, pa vidiš post iznad svog u kojem sindikalni čovjek govori kako u APD fali barem 80 vozača, a kako bi onda u Podsused poslali još 50 na ispomoć? Ako i dođe do nekakve vrste ispomoći vjerojatno će APD preuzeti neke linije kao što je prije par godina preuzeo 106.

To kaj pise od J%J,tome ne treba prevec vjerovat...u ovom preduzecu nemoguce postaje moguce 🤷�♂️

zagrebackapekara

Dal se u ZETu isplati zapravo raditi ili da se ode u inozemstvo vozit gradski autobus?

NP-549

Po tisućiti put jedno te isto pitanje. Nekome se isplati, nekome ne. Sve ima dobre i loše strane. Meni se za 1000 € više ne isplati bit 1000 kilometara od kuće

421

Citat: zagrebackapekara  u Kolovoz 09, 2023, 11:30:23Dal se u ZETu isplati zapravo raditi ili da se ode u inozemstvo vozit gradski autobus?
Da/DA.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

exactoris

Ja sam nakon tjedan dana u ZET-u zadovoljan ;D

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

zagrebackapekara

Citat: exactoris  u Kolovoz 09, 2023, 23:28:36Ja sam nakon tjedan dana u ZET-u zadovoljan ;D
ajde super drago mi je bas, a sta ti se svida, jer se ja planiram u buducnosti zaposlit u ZETu pa pitam, dal se isplati u RH il da idem za Dansku?

sofer29

Ok je delat u zetu ak imas celicne zivce za lose buseve,nekulturne ljude i oatale dionike u prometu... a i sad se suska da ce uzet 4 dana godisnjeg i dva il dodatka na placu od 1.1.2024..tak da bu pitanje tko i za koliko ce se delat na kraju..zivi bili pa vidjeli 🤟

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zagrebackapekara

Citat: sofer29  u Kolovoz 10, 2023, 05:50:09Ok je delat u zetu ak imas celicne zivce za lose buseve,nekulturne ljude i oatale dionike u prometu... a i sad se suska da ce uzet 4 dana godisnjeg i dva il dodatka na placu od 1.1.2024..tak da bu pitanje tko i za koliko ce se delat na kraju..zivi bili pa vidjeli 🤟
a kolko sad imas godisnjeg?