Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

Kocka 146

Na 123 vozi 824 s displejem 119 i papirom 123.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

vrba

Na 205 ne radi ni jedan displej, vozi na nekoj liniji s GK.

zag

Citat: vrba  u Srpanj 23, 2023, 18:09:16Na 205 ne radi ni jedan displej, vozi na nekoj liniji s GK.
268 kava

tramvajac 92

Citat: luka1234  u Srpanj 21, 2023, 20:15:30Kaotična slika iz daljine od jučer sa 110, po danu ta narančasnost nikako ne paše kameri  ;D
Riješen i display ;)

tonkovicmk1

"Za dokumentaciju"  ;D
*304 na 134

Perokani

Citat: tonkovicmk1  u Kolovoz 22, 2023, 16:57:07"Za dokumentaciju"  ;D
*304 na 134
Sad je 304 na 120 i radi normalno displej,samo mu je ostao papir nalijepljen.

tonkovicmk1

Krasno, zanima me do čega je to da na jednoj liniji radi a na drugoj pak ne.. u istom danu  umnik2

jakov5

Citat: tonkovicmk1  u Kolovoz 22, 2023, 21:04:32Krasno, zanima me do čega je to da na jednoj liniji radi a na drugoj pak ne.. u istom danu  umnik2
Smrzne se atron.
Evo jedna slika nečega što nam svima treba perfeto

Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

smogovci.bbb2

568 na 220 sa papirom good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

vrba

803 - Stražnji displej ne radi, kao što nekad na 403 dugo nije radio.  :)evil

tramvajac 92

106, lijepo izgleda ali bi po meni trebalo biti jasnije označeno da je Krematorij krajnje odredište.
111, preveliki razmak između riječi, pa se ne vidi dobro osim ako si točno ispred njega.
607, privremeni display.

421

Recikliramo da je logika ZET pisanja displaya sljedeća: gornji red krajnje stajalište, donji red prolazno.
Ovisno o veličini natpisa, kombinacija s početnim velikom slovom, full velika slova, krajnje stajalište velika, prolazna stajališta početno veliko pa mala slova. Zapravo bi najbolja vezija bila gornji red krajnje stajalište fiksno(kombinacija nebitna), a prolazna stajališta trčeća/pokretna ili promjenjiva.
BTW kad krećeš s Kaptola, prolaziš Krematorijem do Mirogoja ili vice versa?
BTW1 rijetko ćeš gledati prednji display na način kako si ga slikao, dakle sprijeda, stoga slikaj životnu situaciju kao putnik na stajalištu, dakle pod kutem do 60°.
Iz iskustva svjedočim da štogod i kakogod bilo napisano, pitanja ne nedostaje.
Tipičan primjer s čestim pitanjem za 226 na zajedničkom stajalištu 106 /226 po odlasku 106 : "Idete na Krematorij?" iako i na displeju totema sve piše.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zagrebackapekara

na 268, par displaya je "VELIKA GORICA", a neki "Velika Gorica", meni je puno lijepse da su sve velika slova. Neke linije koje imaju prolazna stajalista (to bi napisao malim slovima), a krajnje (velikim)

tonkovicmk1

Gb 286, kaže vozač da je displej zablokiran na liniji 148, otišo u garažu..

tramvajac 92

Nisam znao da i ovo postoji.