Pogon Velika Gorica

Autor MAN19464, Veljača 26, 2014, 19:16:31

421

Izvana gladac, iznutra jadac.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Ambalaža prodaje robu kava
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Prekrižena baš i ne.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

lovac27

Krenuo treći natječaj za prijevoz. Više na Kronike VG

421

Naručitelj je Grad Velika Gorica. Procijenjena vrijednost predmeta nabave je 15.130.400,00 eura bez PDV-a.
Okvirni sporazum s jednim gospodarskim subjektom sklapa se na razdoblje od sedam godina.
"Sklapanje okvirnog sporazuma na razdoblje od 7 godina omogućava ponuditeljima da ponude niže cijene, nego za kraći rok od 4 godine, budući da će imati, ukoliko budu odabrani, dulji period sigurnu iskoristivost svojih autobusa i siguran priljev sredstava", navodi se.
Rok za dostavu ponuda je 24. listopada 2023. godine.

Treći put ista cifra uz svoje dociranje kako voditi firmu za prijevoz.

lovac27

Danas je završio rok za 3.natječaj.Ima li kakvih novosti?

jakov5

Citat: 421  u Rujan 26, 2023, 17:38:44Treći put ista cifra uz svoje dociranje kako voditi firmu za prijevoz.
Da citiram jednog svog profesora:
Neki od vas sve će shvatiti isprve. Neki će jednom glavom udariti o zid, i iz tog izvući poantu.
Dok će neki i nekoliko puta glavom kroz zid. pivkan
Možda u šestom natječaju budu šire ruke kava .
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Akropola

Citat: lovac27  u Listopad 24, 2023, 21:37:41Danas je završio rok za 3.natječaj.Ima li kakvih novosti?

Rok za dostavu ponuda je 3.11.2023. u 10h.

lovac27

Produljili su 23.10 na datum 3.11.jer su nešto mijenjali.

Akropola

Citat: lovac27  u Listopad 27, 2023, 10:40:30Produljili su 23.10 na datum 3.11.jer su nešto mijenjali.

Naveli su u vezi Ukrajine i Rusije....

Akropola

Danas su otvorene ponude:

Putnik79

Ja neznam sta je on mislio da ce mu netko besplatno vozit.Idemo klapa 4.put..... pivkan

Majstor

Jučer bila izjava ZET nema vise vozila ni vozača da obavlja prijevozu VG tako da je sada mislim odabir vrlo vjerojatan
Samo mi sudite pošteno !

Akropola

Ačkar isto priča predizborne priče.
Nabava je nepovoljna za VG pošto ima stavka cijena goriva, održavanja i plaće vozača.
Tu može svake godine dizati cijenu.
Cijene po km.

S PDV-om je po km.
2,8875 € / km - Autotrans
2,975 €/km - Autoturist