Čazmatrans – fotografije (4)

Autor sniff, Svibanj 03, 2023, 16:48:06

sniff

Dvije 24-godišnjakinje u Križevcima

sniff

mate

1175 jučer na SB - ZG

mate

Valjda je njihov, s obzirom na sve naljepnice

mate

mate

Zelena danas na Osijek - Zagreb

sniff

A ova pored nje je 1192, fotkana u ZG prije polaska. Parking mi je usput i često autom napravim krug po njegovim grbama i rupama. No, danas me ugodno iznenadio čovjek u reflektirajućem prsluku koji se odjednom počeo derati i svašta dobacivati dok sam autom izlazio van (uglavnom stvari vezane uz vođenje ljubavi, Svete obitelji i sl.) Čazmica je dakle unajmila profesinalnog stražara ili ima jako privrženog mehaničara koji govori (caps lock slovima: "sve je to moje"). Tako da, kolege forumaši koji znate zaći ovdje, držite oči otvorenima, kao i uvijek. Ima nas svakakvih  ;) 

mate

AudiA842

Autocesta A3 kod N.Gradiške, linija Zagreb - Beograd...

sniff

Craftera g.b. 1291 nismo još imali. Novost u Zelini je i siva S415UL-GT BJ-846-JS, slična g.br. 1124

mate

983 večeras na ZG - SB

mate

Marko NS

mate

928 jutros na Zagreb - Osijek

tomo

@Marko NS evo nas sa #985 na putu za Novi Sad, odlican bus, normalna vozna posada  ;D

u "komsiluku" odmah i #1300 za Beograd, otegla se malo klopica

a mogu i skupa

i predivna #1212 - sjedala preodlicna, malo nagurana, ako sam dobro izbrojao, nije mi se dalo citati niti ista ispitivati, iako je vozac bio vrhunski (valjda ce mu netko popraviti desni brisac) - 56 putnickih sjedista je ipak malo puno.... sjedala su kao za 517HDH... vrhunska...ne postoji novi Skyliner, Starliner ili bilo koji Touroliner koji joj moze parirati.... Inace kad sam vec na 40% baterije na mobilnom, a svojom greskom, nedostaje i "steker" (ali znaju ovi iz direktive CZM da Zupanjci i Slavonci to jos ne koriste  ;D  )... ali, iskreno bas u tome je bila car i draz putovanja....jednostavno, za onog tko voli putovati i uzivati u putovanju....  prepusti se i uzivaj.....Iskreno veliki pozdrav za gospodina K. kako od mene tako i od bivseg radnog kolege S.S. iz Drenovaca  pivkan