Rashodi - info i rasprava

Autor bull92, Ožujak 22, 2008, 13:57:25

mansg313

Slike su od ponedjeljka iz APP

GB 216

8 u 1

Prikolica od 143

Zbogom i Hvala vam za vaše kilometre :'(

ipiljek

18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

mansg313

Citat: ipiljek  u Ožujak 06, 2009, 15:18:07
A kaj je bilo sa 115-ticom?! ???
ManFan mi je rekao da nije branik slupan nego da su ga oni skinuli a sad što posrijedi neznam ;)

Tomek

Na gb115 ne fali samo branik nego i svjetla. Kako je krenulo čerupanje još će u rashod  ;D

Ivan

Pa ne znam po čemu će 115 u rashod jer mu ne fali ništa bitno i ne znam zbog čega ste ga ovdje stavili, prije bih rekao da je Podsused počeo učiti napredne vještine održavanja od Gorice, malo poneki dio počupaju pa će na kraju završiti u ARZ-u kao 863 i 801... ::| Baš me zanima tko smišlja takve planove i je li to stvarno isplativo...

Tomek

862 je u ARZ-u  ;)
Ja sam samo napisao kako su počeli nebude dobro. Da ga samo vidiš sprijeda bez svjetala, užas. Inače, trenutno je opet kriza u nabavi pa nemaju čak ni žarulje za autobuse..

Ivan

Citat: Tomek  u Ožujak 06, 2009, 17:53:46
862 je u ARZ-u  ;)
Ja sam samo napisao kako su počeli nebude dobro. Da ga samo vidiš sprijeda bez svjetala, užas. Inače, trenutno je opet kriza u nabavi pa nemaju čak ni žarulje za autobuse..
No, da, u pravu si, mislio sam na 862.  :-[   Slažem se da 115 ne izgleda uopće dobro, i bojao sam se da bi takve stvari mogle početi, ali zasad nije jako razvaljen i još se nadam da će serije 96-99 ili uredno ostaviti u prometu ili uredno prodati...

Inače, na svakom drugom ili trećem starijem Citaru svjetla gore naprijed ne rade, neki dan sam ih vidio tri odjednom na Glk bez po jednoga, a čak je i 670 prvi dan na 237 vozio bez jednoga... ::|
Baš je divno živjeti u gradu koji je sposoban potrošiti preko 150 milijuna eura na nove autobuse dok ih je bez ikakve zadrške biti 20-ak posto manje, a nije sposoban održavati normalnu nabavku dijelova... Nesposobnjakovići, jednostavno je žalosno vidjeti tko upravlja našim novcem...

Shole

Kod nas piše kod šefa smjene u garaži "zabranjeno skidanje djelova sa neispravnih autobusa osim kod nulte ispravnosti voznog parka uz konzultacije sa inžinjerom X".    Doduše kod vas je fešta kad je nulta ispravnost, obično ste u  minusu barem par komada svaki dan.

Tomek

Evo što se rashoda tiče upravo sam došao iz APP-a. gb279 je sparkiran uz ogradu i on je definitivno laku noć, nema više ni rege.
gb278 i 218 su kraj praone, i jedan i drugi imaju tablice, ali oni bi mogli biti slijedeći za rashod.
gb216 ima tablice, ali s njega skidaju djelove tako da je i on rashod.

gb219 definitivno nije rashod, budući da i danas opet nije izašlo 9 autobusa, on će vjerojatno od ponedjeljka u promet, jučer su ga palili i jedva zapalili jer par dana nije radio.

Gb9 je ostao bez ratkapa.

gb 130 u kojeg se zaletio gb172 je pri kraju te ga možemo očekivati krajem slijedećeg tjedna u prometu.

od gb143 je ostao skoro samo kostur, tužno je gledati na šta liči.

To je za sada to.. Imam i slike, ali ovih dana ću ih staviti jer imam nekih problema s kompom.

MAN fan

Hvala Tomek na informacijama ;)...btw vidim da se priča o gb115. koliko ja znam nema teorije da ide u rashod jer mu nije ama baš nista. Branik su skinuli mehaničari jer će ga vjerovatno prefarbat, jedino neznam što je sa svjetlima ;)

MAN fan

Usput, zna li netko možda gdje je ispario 293. Prosli put kad sam bio u app nigdje ga nije bilo, a malo mi je čudno da su ga već poslali u CIOS. Zna li možda netko više o tome?

zsubic3

zanima me postoji li kakav nacin kupnje autobusa koji je u rashodu, jel to moguce

mansg312

nemože jer imaju ugovor sa cios-om i mora na rezanje

421

Citat: zsubic3  u Ožujak 09, 2009, 10:28:46
zanima me postoji li kakav nacin kupnje autobusa koji je u rashodu, jel to moguce

Probaj se raspitati u CIOSU ,možda ide na kg!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

mansg313

Citat: 421  u Ožujak 09, 2009, 10:48:22
Citat: zsubic3  u Ožujak 09, 2009, 10:28:46

Probaj se raspitati u CIOSU ,možda ide na kg!
Prije nekoliko godina neki su se pčelari da bi uzeli 805 za pčele pa im nisu dali...