Koji aparat/mobitel koristite?

Autor erobuss, Prosinac 27, 2007, 17:38:08

MAN fan

buSHunter795

Kod mene pak 5310XM, 6260 I K510i ovisi kako kojega nosim sa sobom  8) ;D

MAN fan

Isuse bože kaj ti radiš s tim mobitelima...pa svaki tjedan drugi ??? ??? :D :D :D ;) ;)

buSHunter795

Eh mogu imat ja koliko hoću mobova- a kad se ne usudim slikat... :'(

aaaaa

Nokiu 6300 i Nokiu 6500 classic...

mb0404

SE V630....e da ako nekoj zenki treba broj ;D

The_Dubster

SE k800i

sa kojeg je većina mojih slika objavljenih ovdje :)

MILCHO

Buseve slikam sa SE K810i, umjesto sa Nokiom N95 8GB (nedavno mi uvalili mi nefunkcionalnu kinesku sa VGA kamerom >:( )

The_Dubster

Citat: MILCHO  u Prosinac 04, 2009, 21:50:16
Buseve slikam sa SE K810i, umjesto sa Nokiom N95 8GB (nedavno mi uvalili mi nefunkcionalnu kinesku sa VGA kamerom >:( )

hahaha tebe ono baš zavalili xD

mesinovic

Suboticanin

shef

Nakon dvije godine vjernosti Nokiji N73 kupio sam 5800 XpressMusic.

Danas sam je malo isprobao i zaista me ugodno iznenadila:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

maky

Moja stara cigla K750i još uvijek radi i ne namjeravam ga mijenjat sve dok ne izdahne...
Ruku na srce, taj  mobitel daje toliko puno, iz nečeg što na papiru izgleda malo, da jednostavno fascinira...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

The_Dubster

za shefa: nije to do mob, to je do dobrog busa :P

maky: koristio sam prije k800, taj 750-ku i ono baš je odslužio svoje i bio sam zadovoljan pa sam ga samo zamjenio klasom više jer su mi SE serija K prejaki :D

MILCHO

Kad sam slikao prve slike za ovaj forum, zaboravio sam na autofokus, bio  mi je uključen makro mod, a slike su mi bile mutne, Srećom otkrio sam u čemu je problem. K800i/810i su extra telefoni 10x bolji od Nokie N95 8GB..................................Kineske ;D