Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama 2024.

Autor zag, Siječanj 01, 2024, 00:04:00

vrba

Što nije neko vrijeme 136 isto vozio kad je bio nov? Ili je to tek bilo kad je ostatak NG313 došao? Zvoni mi u glavi da sam na nekoj prastaroj temi na forumu to pročito ali se ne sjećam više.  :P

Tomek

Vozio bi na 136 dok bi ovaj vozač bio na GO.
Nekad su se ti novi busevi u Podsusedu praktički dužili i zbog toga su ostali očuvaniji nego što danas novi budu.
Vikendom su isto tako godinama samo stariji busevi u Podsusedu išli u promet (većinom rabljeni) što je isto dugoročno pomoglo.

Kocka 146

Ali evo ga zato danas na 136/2.   ;)  yahoo
575 na 146/2 
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tonkovicmk1

65 na 168/1
Edit: Više nije :/

Kocka 146

232 na 136/3
@tonkovicmk1
Ja sam ga vidio u 16:10 na Savi?

tonkovicmk1

Kocka 146

234 na 110/3
402 na 215 i 359 na 215
625 na 237

Perokani

kocka151

313 na 172 (loša slika jer je lovljeno u vožnji)

zag

Kocka 146

tramvajac 92

Citaro218ZG

Citat: kocka151  u Lipanj 28, 2024, 22:11:29313 na 172 (loša slika jer je lovljeno u vožnji)

Pozdravljen budi,
ako se smije pitati, zašto je ovaj autobus uvršten u neuobičajene tipove na linijama?
Pa logično je da se u promet stavi solo autobus nedjeljom a osobito sad kad je završila škola, kad kreće ljetni raspored, pa tako i na toj liniji za Zaprešić.
Ne znam točno što je tvoj naum bio, slika je dobra iako je brzinska, ali je dobra i zanimljivo je i to vidjeti ali smatram da to nije ništa vanredno, nema putnika, nema potrebe za trošenjem zglobnog autobusa, dovoljno ima linija gdje su oni potrebni.
Inače ta linija ponekad i sa zglobnim autobusom bude nepotrebna, slučaj na polasku jedne subote u 10:18, te polazak prije njega, prikolica je bila takoreć prazna, a polazak u 10:18 do Jareka je bilo možda 14 putnika, ako i toliko.
Tako da smatram da nije nešto čudno, no to  je samo moje mišljenje.
Svakako je dobro došla informacija s terena.

Lijep pozdrav!
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

Stilben426

Ne funkcionira to tako - da je smisleno pa nije neuobičajeno, već koji se autobusi redovno disponiraju. Solo se nikada redovno nije disponirao na 172 (koliko ja znam), osim eventualno na noćnu. 313 na 172 jedna od rijetkih dojava u zadnje vrijeme koja je, zapravo, neuobičajena. Postoji posebna, gore je prikvačena, tema popisa uobičajenih tipova autobusa na linijama. Još je uvijek donekle točna, premda iz dana u dan postaje bezvrijedna jer se stvari mijenjaju konstantno, a ja ju ne mogu ažurirati.

vrba

Citat: Stilben426  u Lipanj 30, 2024, 22:25:01Solo se nikada redovno nije disponirao na 172 (koliko ja znam), osim eventualno na noćnu.

Na noćnoj su gotovo konstantno MAN-ovi 2009. mislim da se jedino za novu godinu zalomi zglobni