Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama 2024.

Autor zag, Siječanj 01, 2024, 00:04:00

Mercedes bus

Citat: tramvajac 92  u Srpanj 04, 2024, 08:31:49Čovječe, kaj je uobičajeno u tome? Taj bus do sad nije ni bio u Podsusedu.
Pa koliko me vid ne vara tema je "NEUOBIČAJENI TIPOVI AUTOBUSA NA LINIJAMA" a ne "NEUOBIČAJENI GARAŽNI BROJEVI AUTOBUSA NA LINIJAMA" !!

sniff

kaj nisi još skužio da se i raspored po pogonima uzima u obzir

Citaro218ZG

Mislim da je kolega rekao da je uobičajen tip autobusa na toj liniji vjerojatno, dajte čovjeku priliku da objasni i obrazloži što je mislio a ne odmah oštar stav, dajte priliku da lijepo objasni što je mislio pod tim pojmom, ako je i pogrješio neka zna, nek nauči iz greške, objasnite mu lijepo pristojno tako i tako stoje stvari, jer niko nije rođen da zna sve.

Pozdravljeni budite!
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
"There are three choices in this life: be good, get good, or give up."

Stilben426

75 na 217 (20:00 s KT) Možda bude i sutra na tom VR.

Citat: Citaro218ZG  u Srpanj 04, 2024, 19:59:07objasnite mu lijepo pristojno tako i tako stoje stvari, jer niko nije rođen da zna sve
Ti si jako drag i pristojan i to je izuzetno pohvalno i potrebno ovdje. Međutim, razne su se stvari vezane za ovu temu opetovano objašnjavale, a ta objašnjenja isto tako opetovano ignorirala od strane određenih članova koji misle da im je samo nebo granica. Zato je atmosfera u ovoj temi često vrlo napeta.

Citat: Mercedes bus  u Srpanj 04, 2024, 19:08:48Pa koliko me vid ne vara tema je "NEUOBIČAJENI TIPOVI AUTOBUSA NA LINIJAMA" a ne "NEUOBIČAJENI GARAŽNI BROJEVI AUTOBUSA NA LINIJAMA" !!
Opusti se. Ako su 410 i 411 privremeno u APP, onda vrijedi onako kako piše u smjernicama teme. Ako su trajno prebačeni, onda vrijedi kao da su dio APP i tretiraju se kao 40-54. Razumijem euforiju nekih, ali realno neće se sad dojavljivati dok se ne izredaju na svim uobičajenim linijama koje voze 40-54. Šestice u Dubravi su zanimljivije.

Citaro218ZG

Zahvala kolegi na komplimentu, a vidi ja se trudim i živim i radim po načinu da moraš biti pristojan i dobar jer samo tako se uspije u ovom svijetu gdje je mržnja na svakom uglu.
Ovdje se mnogo toga nauči, samo što sam primjetio da pojedini članovi kako si i sam rekao misle da im je nebo granica.
Takvi ljudi obično imaju dublje psihološke probleme te ne shvaćaju kako nam je Gospodin Svevišnji podario dar života koji je kratkog vijeka, a oni ga troše krivom namjerom umjesto da se usmjere na radost svakog novog dana.
Zato sam rekao polako i strpljivo , sve se uči.
I treba biti dobar i pristojan, činiti barem jedno dobro dijelo dnevno, pa makar to bilo pozdraviti vozača i zaželiti mu ugodnu smjenu, ili pustiti autobus sa stajališta kad se vidi da se vozač muči s ubacivanjem u promet, pa jedno djelo po djelo, jedan čin dobrote već je korak prema promjeni društva i svijeta nabolje.

Pozdravljen budi kolega i zahvala na komplimentu!
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
"There are three choices in this life: be good, get good, or give up."

Tomek

tonkovicmk1

Tomek

Ništa kod ZET-a nikad nije sigurno, al trebali bi biti privremeno.

vrba

Citat: Perokani  u Srpanj 04, 2024, 13:25:23532 na 617/3,ako se netko hoće provozati s njim.

Ja sam htio, ali nažalost se pokvario u Gračanima, prije stanice Gračanska 60 prema gore.  :(

lovac27

Koliko APVG sad treba autobusa za linije koje su im ostale? MaNovi trovratni stoje u garaži, a Iveco vozi, ne, dakako svi? Čudi me da nisu još autobusa prebacili u Zagreb.

Perokani

Citat: vrba  u Srpanj 04, 2024, 22:06:29Ja sam htio, ali nažalost se pokvario u Gračanima, prije stanice Gračanska 60 prema gore.  :(
u koliko sati jer sam se u 20h još vozio sa nijim?

vrba

Oko 10 sati, vidio sam ga iz  bus123  584 koji je po VR iza njega išao.

Kasnije sam ga kod žičare vidio osposobljenog kako ide prazan u APD sa servisnim kombijem iza njega. Prema smjeru u kojem se kretao pretpostavio bi da je išao preko Markuševca.

zag

Citat: lovac27  u Srpanj 04, 2024, 22:10:00Koliko APVG sad treba autobusa za linije koje su im ostale? MaNovi trovratni stoje u garaži, a Iveco vozi, ne, dakako svi? Čudi me da nisu još autobusa prebacili u Zagreb.
Navodno svi MANovi idu u Podsused, dok njima u Velikoj Gorici ostaju Crosswayi

tonkovicmk1

Kocka 146

81 na 121, sad je na 128
86 na 120
410 na 127
824 na 131
822 i 823 na 130
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠