ZET-ova Crna kronika (3)

Autor ChRiStIaN, Lipanj 05, 2022, 19:26:37

421

"Neslužbeno doznajemo da se sudario autobus koji vozi na liniji 269 (relacija Iver - Sesvetski Kraljevec - Borongaj) u smjeru Sesvetskog Kraljevca."

Gdje je nestao  bus123 ?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Autobus je sa druge strane, 586 nastradao.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Kocka 146

Izvor mi kaže da je danas bila nesreća sa BMW naravno i 109. Ima li tko kakvih saznanja o tome?
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Mercedes bus

MAN 09, gbr 309 stoji sa sva četri na Zagrebačkoj aveniji između Rudeške i Zagrebačke, kombi stoji s slupanoom desnom prednjom maskom, dok na MAN-u razbijen vozačev lijevi prozor u kabini.

tonkovicmk1

491 imao sudar s Opelom na Vrapčanskoj smjer zapad, prednja maska kod fara sa strane vrata nadrapala.

STIB

Bus 191 imao sudar s bijelim taksijem na Ilici kod nove Lukoil pumpe, preko puta MUPa.
Prednji desni kraj busa i stražnji lijevi kraj auta su bili u jačem kontaktu.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

sofer29

bus123 gb.809 jucera oko 11 imal sudar u dubravi prije okretista... Slovenac sa teretnim kombijem se naslonio na  bus123

zag

2 MANa iz 2020. su imali lančani pri izlasku iz Hrvatskog Leskovca, blizu hotela Calypso. Nije velika šteta.

Portos

Citat: zag  u Studeni 27, 2024, 13:19:572 MANa iz 2020. su imali lančani pri izlasku iz Hrvatskog Leskovca, blizu hotela Calypso. Nije velika šteta.
Kao prije 10-ak godina 24 i 25 u Blatu.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Stilben426

Lančani ili frontalni sudar je bio sad? Jer 24 i 25 su imali frontalni.

zag

tatratram

Danas oko 11:30, na stanici Zdenačka u smjeru Dubrave, 264 na 210 je pred mojim očima retrovizorom udario o nadstrešnicu. Nadstrešnica je ostala neoštećena, ali je retrovizor bio uništen. Kad sam se nakon oko pola sata vraćao, busa više nije bilo, osim krhotine na zadnjoj slici. Ups.

1732709136097.jpg

1732709136008.jpg

1732709135879.jpg

1732709135830.jpg

tonkovicmk1

Citat: tatratram  u Studeni 27, 2024, 23:42:12ali je retrovizor bio uništen.
Koliko vidim retrovizor je potrebno samo vratiti u pravi položaj, okrenuo se na drugu stranu, ništa strašno.

Citaro218ZG

Citat: tatratram  u Studeni 27, 2024, 23:42:12Danas oko 11:30, na stanici Zdenačka u smjeru Dubrave, 264 na 210 je pred mojim očima retrovizorom udario o nadstrešnicu. Nadstrešnica je ostala neoštećena, ali je retrovizor bio uništen. Kad sam se nakon oko pola sata vraćao, busa više nije bilo, osim krhotine na zadnjoj slici. Ups.

To mi je polujasno ali opet kaj je išao tak blizu?
Kužim da moraš uć u stanicu ali baš tako blizu, i doslovno na rinzol da gume stružu taj dio ne shvaćam? Prošao sam tom dionicom 1000 puta, koliko god sam se vozio busevima nisam doživio da ijedan bus lupi u stanicu, NIKAD to nisam doživio, ali baš nikad, zato mi je to čudno, shvaćam da ima starijih ljudi itd, ali dovoljno je sve napravljeno da ne moraš silit u milimetar, i onda se desi kaj se desi, a štetu će platit vozač sigurno od plaće, ili?
"Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova." (Mt 6,34)

"Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se." (Lk 6,37)