Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama 2024.

Autor zag, Siječanj 01, 2024, 00:04:00

tonkovicmk1

Perokani

Tomek

tonkovicmk1

Citaro218ZG

bus 401 jučer na 273, lupa, smrdi po nafti malo ali sve u svemu je odličan, ne znam za neobičnost na toj liniji ali lijepo ga je vidjeti, stari deda još se neda, osim što lupa i smrdi inače je super bus, pa eto da imate i tu sitnu informaciju
"Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova." (Mt 6,34)

"Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se." (Lk 6,37)

Stilben426

Citat: Citaro218ZG  u Danas u 07:55:44bus 401 jučer na 273, lupa, smrdi po nafti malo ali sve u svemu je odličan, ne znam za neobičnost na toj liniji ali lijepo ga je vidjeti, stari deda još se neda, osim što lupa i smrdi inače je super bus, pa eto da imate i tu sitnu informaciju
Da ne znam bolje, pomislio bih da je stari 401 (solo kocka) uskrsnuo. Ovako IVECO Urban stari deda 😅😅

Citaro218ZG

Citat: Stilben426  u Danas u 13:33:33Da ne znam bolje, pomislio bih da je stari 401 (solo kocka) uskrsnuo. Ovako IVECO Urban stari deda 😅😅

Pozdrav, sorry da zaboravio sam reći da je Iveco hahahah, o da stari deda još zadnje kosti mora polomiti  yahoo   
"Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova." (Mt 6,34)

"Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se." (Lk 6,37)

sergjack

Neki EfficientHybrid MAN je na 60701.

zag

zag