Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

gorgoroth

Jesu li otišli u Nizozemsku po buseve

Worldtraveller

Upravo mi se prijatelj javio i kaže da putuju natrag.

mate

Putuju, putuju...samo što su neki vozači (Nepalci) svoje putovanje završili na Gruškovju, te su zamjenski vozači avionom otišli po buseve. Onako na prvu, busevi izgledaju čisto ok, sad je samo pitanje koliko su oni stajali u NL.
Inače, večeras spavaju u Nurnbergu, sutra predvečer su u HR, u ponedjeljak su valjda u ZG na homologaciji i onda idu kud koji...

Što se tiče druge ture, 3.1. ide se u NL, e sad nešto se uz gorenavedene 8900 i Citare spominju i još neki Mercedesi...

gorgoroth

Da li se išlo po drugu turu

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

mate

Upravo tako, jutros se krenulo iz Nurnberga prema HR...nakon 40ak buseva u prvoj turi, sada ih je po informacijama s terena nekih 20ak

gorgoroth

Znači sutra bi mogli biti u HR

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

gorgoroth

Šta i ova tura zaobilazi Ri

mate

Pa isto kao i Ambassadori - koliko me sjećanje služi ni Ambassadori nisu išli u RI, nego odmah u Slavoniju gdje je i velika većina ostala i završila svoju karijeru, a za Volvoa se kaže da je zamjena za Ambassadore, tako da...strpi se možda i koji zaluta na Kvarner

lussin

Ambassadori su dolazili u Rijeku ali u znatno manjem broju u odnosu na Požegu i Osijek. Mislim da sada i ne voze puno više od rovinjskog i labinskog lokala

lovac27

Jel se zna koje marke 7 na struju dolaze u VG?

gorgoroth

Ambasadore sam hvatao dok su isšli na registraciju na Škurinje, onda su išli u Istru, Liku, Krk..

ikar

Ambasadori su voženi iz Nizozemske u Krapinu kod uvoznika, i tek su nakon par mjeseci završili u svojim PJ. Mislim da su registrirani u Krapini kod uvoznika jer su imali jako zastarjele tablice u odnosu na ono što se izdavalo u Rijeci. Na stanicu za tehnički pregled su vjerojatno tada išli napraviti potvrdu za prijevoz djece.

Citat: Majstor  u Siječanj 05, 2025, 18:21:43Večeras u VG

U garaži u Velikoj Gorici nema niti jednog. U garaži u Zagrebu je jedan. Vjerojatno se skrivaju kod nekakvog uvoznika kao što su i Ambasadori.

lovac27

Vjerojatno su prespavali u garaži VG i otišli drugi dan dalje. Jer sam vidio jednoga dan nakon što su došli u VG da je skrenuo iz VG prema Zg preko goričke obilaznice.