Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

lussin

Citat: ikar  u Siječanj 07, 2025, 00:28:06Mislim da su registrirani u Krapini kod uvoznika jer su imali jako zastarjele tablice u odnosu na ono što se izdavalo u Rijeci. Na stanicu za tehnički pregled su vjerojatno tada išli napraviti potvrdu za prijevoz djece.
Vjerojatno si u pravu, jer se sjećam da sam tada sreo 1593 na Ravnoj Gori sa tablicama ali bez garažnog broja, što se rijetko ili nikad ne događa sa prinovama u Autotransu. U Krapini su između ostalog dobili nova sjedala

ikar

Nisu išli dalje jer su ih Autotransovi vozači (Rijeka, Istra) vozili do Zagreba i otišli doma ko putnici...

Worldtraveller

https://photos.app.goo.gl/aVjKYpwRFST5wDCo8
 Evo prijatelj mi je poslao platnu listu za studeni i rekao da objavimo za sve nevjerne Tome.

Frik85

Citat: ikar  u Siječanj 07, 2025, 00:28:06Ambasadori su voženi iz Nizozemske u Krapinu kod uvoznika, i tek su nakon par mjeseci završili u svojim PJ. Mislim da su registrirani u Krapini kod uvoznika jer su imali jako zastarjele tablice u odnosu na ono što se izdavalo u Rijeci. Na stanicu za tehnički pregled su vjerojatno tada išli napraviti potvrdu za prijevoz djece.

U garaži u Velikoj Gorici nema niti jednog. U garaži u Zagrebu je jedan. Vjerojatno se skrivaju kod nekakvog uvoznika kao što su i Ambasadori.
U nulo si pogodil

MAN truck bus

Citat: Worldtraveller  u Siječanj 07, 2025, 14:38:59https://photos.app.goo.gl/aVjKYpwRFST5wDCo8
 Evo prijatelj mi je poslao platnu listu za studeni i rekao da objavimo za sve nevjerne Tome.

Kakva je to stavka "čekanje-linijski"? Po tom ispada da je od 172 sata rada 111 sati proveo na raspolaganju/dežurstvu/čekanju između polazaka?
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Worldtraveller

Od ukupnog broja sati, znači 291, pa minus tih 111.

MAN truck bus

To je neki povremeni prijevoz ili linija?
"kartu imamo?"

bonaparte12

čekanje bi trebalo biti ovako:
ide na liniju recimo Pž-Zg-Pž i sve vrijeme provedeno u Zg, koje nije imalo vezu sa firmom i autobusom (spavanje, šetnja itd...) se smatra kao vrijeme čekanja i ne ulazi u fond sati
POLAKO I SIGURNO

Worldtraveller

Da. Prijatelj radi prigradske linije i svaki dan provede oko 10 do 12 sati na poslu, nekad i duže, te napravi oko 250 do 300 km i za to je dobio gore navedenih 786 eura plaću.

MAN truck bus

Ako su takve plaće i na lokalnim linijama Velike Gorice nije ni čudo šta im nitko iz ZETa nije prešao.
"kartu imamo?"

Worldtraveller

;D  Da. Kažu da je u ZET-u preko 1500 eura neto plaća plus dodaci (regres, božićnica, topli obrok, putni troškovi, prekovremeni, noćni...) i traže cca 200 vozača što znači da ni ta plaća nije dovoljna da bi ljudi bili zainteresirani za rad u ZET-u, pa nije ni čudo onda što je u Autotransu rasulo, jad i bijeda.

bonaparte12

nitko ne ide s konja na magarca! Koliko god je u ZET-u "loše" ,još su među boljim u HR!
POLAKO I SIGURNO

gorgoroth

1697 bez tablica

Worldtraveller

Kako se riješilo i je li se riješilo tu u Istri što je Autotrans odvezao ture, naloge bacio u smeće i onda platio privatnicima kao da su oni te iste ture odvezli?

Majstor

Ako nije Euro 6 ide put Novoga Mesta
Istekla rega i ide u prodaju
Samo mi sudite pošteno !