Nabavke novih autobusa (4)

Autor MAN19464, Listopad 29, 2022, 09:46:20

Marko NS

Ne znam jel tema odgovara , ali ako se ne varam ZET je testirao Setru 515 LE Hybrid (svetlo plavu) ovih dana mozda ju je neko uslikao ili mozda naleti na nju :)

EUROBUSZG

Vidim da u splitskom podforumu šuška na popisu 62 električna autobusa za ZET?

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Kocka 146

512 na 115/5 (G - 19:00) - ZG - 8053 - KC
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

sniff

Kocka 146

513 u prometu na 109, ZG - 8054 - KC. Bil je neki dan na 176.
Viđen oko 14:10 u Dugavama.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

sergjack

Citat: sniff  u Prosinac 17, 2024, 16:07:39Evo ga 13.12.

Tko točno bira na koje linije idu bečki citari? Nema mi smisla da vozi prazan na 206 kada postoje druge linije gdje bi bio puno korisniji.

sofer29

Vozac autobusa koji je ujedno i instruktor za osposobljavanje vozaca tramvaja je izjavio da su na sastanku sa upravom drustva ( imali sastanak da vide koliko ce tko dobit buducih vozaca tram) da ce do izbora ( mjesec svibanj) doc rabljeni i novi busevi..a dio njih ce bit skolski na struju iz Ceske  buljo

ChRiStIaN

Ja nisam u ZETu već dvije godine a dok sam bio još onda se pričalo o istoj temi koja eto, dvije godine nakon, nije još provedena u djelo.
@ Autobusi Hrvatska @

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

lussin

Još ljetos je spominjana nabavka novih školskih (12m i 13m), ali se ne sjećam da je bilo govora da bi bili električni

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

zag

Citat: lussin  u Veljača 06, 2025, 15:03:57Još ljetos je spominjana nabavka novih školskih (12m i 13m), ali se ne sjećam da je bilo govora da bi bili električni
Najvjerojatnije EU gura da se nabavlja  bus123 na vodik / struju  good_boy