Meštrović prijevoz, Zagreb

Autor Portos, Studeni 23, 2007, 19:53:20

sniff

Trebao bi biti ex ICOM 6J3-8654, 2018.

Portos

Citat: Tomek  u Lipanj 15, 2022, 10:57:35Isuzu Novociti ex Libertas

Gdje su nestali ti autobusi? Ne viđam ih više niti na linijama niti na kolodvoru i parkingu.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

Citat: Portos  u Veljača 09, 2025, 06:05:55Gdje su nestali ti autobusi? Ne viđam ih više niti na linijama niti na kolodvoru i parkingu.
Viđen jedan jutros, bijelo obojan.

Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

kocka151

Bijelog sam i ja vidio neki dan na terminalu u Zaprešiću, ali ga nisam uspio fotkat
Isto tako jedan narančasti je viđen parkiran u Bistri kod benzinske
Tamo stoji i jedna zelena Setra s razbijenim drugim vratima, zadnjom i zadnjom bočnom lijevom šajbom. Po svemu sudeći nije riječ o sudaru nego o vadalizmu

415UL

Da, na dvije 415 le su polupali stakla

kocka151

Evo bijelog Isuzua

tramvajac 92

To je neš novo, oni ex. Libertas imaju 3 vrata, 1-2-1 raspored.

Portos

Garaža u Donjoj Bistri

Portos

Osim 3 dvovrata Midi Isuzua kupili su i barem 2 minibusa Iveco bijele boje. Dva Isuzua ex. Libertas još imaju reg. pločice ne znam što s njima namjeravaju.