ZET-ova Crna kronika (3)

Autor ChRiStIaN, Lipanj 05, 2022, 19:26:37

atr-zgb

Ipak mislim sa je gore problem webasto koji prouzroci ovo sto se desilo.

Majstor

Webasto grijač ima problematican ispuh zapali plastiku jer nije bio slobodan radi trave tj zemlje
Tvornička greška poluproizvoda
Nije regeneracija u pitanju
To ne ustanovljeno sa 113
Još par buseva je bila nagorila plastika pa je zamijenjena potiho
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Ili to, da. Malo je stvarno glupo napravljeno.
A što se tiče regeneracije, ona je problem ako se olabavi neka cijev. Nama je na jednom busu popustila šelna od fleksibilne cijevi auspuha. Na sreću, bilo je u vožnji. Kad je stao topilo je asfalt na tom mjestu.

BestOne

Citat: Citaro G Facelift gbr.185  u Travanj 08, 2025, 18:45:40Bez brige znam ja sve što vozači rade i to baš upravo zato jer JESAM kolega, al nisam vozač.

Onda je žalosno što tako pišeš o firmi u kojoj navodno radiš i mislim da bi to čak podlijegalo nekim sankcijama da nadređeni doznaju za tvoje eseje.  :) Nisi čuo onu "o kolegama u javnosti sve najbolje"?

BestOne ~ autobusi.org

Citaro218ZG

Citat: BestOne  u Travanj 08, 2025, 23:35:16Onda je žalosno što tako pišeš o firmi u kojoj navodno radiš i mislim da bi to čak podlijegalo nekim sankcijama da nadređeni doznaju za tvoje eseje.  :) Nisi čuo onu "o kolegama u javnosti sve najbolje"?

To nisam ni ja čuo, i logično je da ako nešto neko krivo radi da se doznaje prvo iz medija, tako da .... ovo za guranje čaša ispod maske to nisam ni ja znao da se radi al sad znam   glavauzid  glavauzid  glavauzid
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

Citaro218ZG

Citat: MAN fan 12  u Travanj 08, 2025, 17:27:33Hahaha šta sve nećemo pročitat,vozač bacio opušak i bus se zapalio,vjerovatno se vozač skrivao iza bus i pušio da ga roditelji ne vide....samo na toj liniji se i puši,ostali vode zdrav život

A šta ti nije jasno, zašto da stoji naprijed i da ga svi gledaju kak puši, ode fino iza gdje nema nikog i na miru si zapali, il što već da radi da drugi ne vide, popuši, baci i nemarom i nepažnjom se svašta desi, kao što se dešava svake godine u požarnoj sezoni, pa se ljudi čude ko glupi golubovi kak se desio požar....
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

Stilben426

E, ajde nemojte izmišljat teorije zavjere više, ovako vas molim 🙏 🙏 🙏 🙏.
Sva tri požara dogodila su se rano ujutro, između 5 i 7. Znači, prema tvrdnjama nekih vozači dolaskom na okretište rano ujutro po mraku, odnosno polumraku odlaze pušiti iza autobusa u šikaru te po završetku bace čik u auspuh autobusa. I ne samo na ta tri, nego na svima onima o kojima @Majstor da su nagorijevali i riješeni nezapaženo. I to sve samo na Šestinskom dolu.

Kocka 146

570 je imal sudar sa Našičaninom Nissan, stoje na Črnomercu, popucalo je samo staklo. Slikano prije 10 min. Nema busa na 136/3.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tatratram

Citat: zag  u Svibanj 18, 2025, 13:21:59369 je stradao jutros u nesreći, više ovdje https://www.24sata.hr/news/tragedija-u-zagreb-motociklist-poginuo-u-prometnoj-nesreci-1052089?24sata_ref=frontpage-home

Najbolji dio članka mi je gdje kažu da je "Promet vozila Ilicom od raskrižja s Ulicom Gjure Szaba do okretišta tramvaja Črnomerec obustavljen".

Tko god je to pisao nikad nije bio na Črnomercu.

luka1234

779 na 206 imao bliski susret kod Oporovečke prema Dubravi.

Citaro218ZG

Citat: luka1234  u Svibanj 19, 2025, 19:47:26779 na 206 imao bliski susret kod Oporovečke prema Dubravi.

ovo je malo više od bliskog susreta ali s obzirom kako se gore vozi nije nista neobicno :)   jel konacno ide ta plinska cisterna sad u rashod ili?

Kocka 146

Ne, to je mašina koja je neuništiva.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tramvajac 92

Ako nije metal ispod oštećen, taj je do kraja tjedna na cesti. Citelisa u rashodu ima dovoljno.

atr-zgb

On je sutra u prometu vec su dosli po djelove u poduseed.