Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

NP-549

Tražit će premještaj u Podsused samo da može vozit Citara #421

421

Nažalost, još uvijek ne.
Puni krug s 421 je pred krajem, pitanje je dana.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tonkovicmk1

Ako netko danas vidi neki Citelis, 531 ili 540 u prometu neka mi javi ako može. Zahvaljujem!  hi

(754 je na 206/2 za njega znam, 793 je na dvokratnom 206 ali sumnjam da će se vratiti popodne nazad.)

Kocka 146

Koliko dugo u APP-u 57, 62, 63 i 64 stoje na jedno te istom mjestu?  umnik2
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Mercedes bus

Solo verzija zglobnog Bečkog citara 421 viđen na zagrebačkoj aveniji u smjeru Ljubljanice s natpisom linije 115

zag

lovac27

Jučer i danas i prije nekoliko mjeseci sam vidio zglobni Mercedes na A11 prolazio je kod naplatih kućica Mraclin u smjeru SK. Jučer je bio 574,prije par mjeseci 519,a za danas nisam vidio grb. Vjerojatno testiranje. Mene zanima dali ide do SK ili samo do granice VG?

atr-zgb

Po obilaznici pa onda po autocesti ih testiraju jer je besplatna autocesta za sisak.

tonkovicmk1

Ne znam jel itko zna nešto o tome, ali valja pitati. Prošle godine sam par puta to vidio i ove godine danas oko 13h, ZETov školski Classic se vozi starom Karlovačkom, prolazi kroz Klinča Sela i nastavlja u smjeru Jastrebarskog, nemam nekih ideja zašto idu tamo i gdje točno idu, ako netko zna neka napiše.

tramvajac 92

339 oživio, na probnim vožnjama je danas. Uskoro ga očekujemo na cesti sa novim tablicama - naime, na probama je.

Autobus1

Nakon svega par dugih dana 107 vec ostao bez desnih zadnjih lampi

0530facelift

405 na 282,curi voda iz klime po sjedalima,vozač stavio natpis mokra sjedala.

0530facelift

Citat: 0530facelift  u Jučer u 15:18:41405 na 282,curi voda iz klime po sjedalima,vozač stavio natpis mokra sjedala.

kocka151

178 nakon dugoooo vremena u prometu. S novim tablicama ZG 4661-KM

zag

Koliko vidim ima stari atron  yahoo