Iveco-Irisbus Cacciamali Urby

Autor Ivan, Siječanj 05, 2009, 19:58:36

conecto

U Dubravu je stigao još jedan kokošinjac g.b. 605 koji je jučer vozio na liniji 214.
Inače neki vozači su ga već doktorirali pa prije dolaska u stanicu povuku ručnu za jedan zub što je dovoljno da se upali kontrolna lampica i vrata rade, a sve skupa postaje puno brže. Hvale motor i kažu da mali ide ko lud ali je zadnja osovina skakutava što se lako vidi po glavama putnika.
U APD je stigao dopis putnika iz Šimunčevca koji traže da im vrate na liniju normalni autobus iako nedavno nisu imali nikakav. Uz dobre odnose s gradonačelnikom možda se to uskoro i dogodi. Kokošinjci su digli dosta bure u mnogim kvartovima koji sad traže prijevoz i otvaranje linija gdje i on jedva može proći. Uz dolazak novih buseva i predstojeće lokalne izbore bit će zanimljivo narednih mjeseci!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

buSHunter795

Registracija od 605 glasi ZG 2787-DV danas viđen u Sesvetama  ;)

Portos

ovako izgleda Cacciamali popunjen 150%

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

sokre

Koji je g.b. MAN lijevo od Cacciamalia?

Tomek

Zekoslav Mrkva

Evo jedna fotka CC Urby g.b. 91 u Mesničkoj s Wikimedie Commons:

STIB

I još jedna slika sa linije 204 na Kvatriću:
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Tomek

Danas se u APP-u pojavio još jedan Cacciamali, bez reg i bez gbr. To je već 14.
90-97 i 601-605 već postoje. Zar ih nije trebalo biti 13?

conecto

Citat: Tomek  u Ožujak 28, 2009, 20:47:02

Možda je taj gratis ??? Jer vjerojatno nijedan grad u svijetu nije kupio 13 Cacciamlija ;)
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Ivan

Možda je taj doveden kao rezerva ako neki od ostalih bude morao na popravak, a u međuvremenu ga možda malo testno provozaju i po drugim gradovima?

NP-549

Citat: Tomek  u Ožujak 28, 2009, 20:47:02
Jel zna netko što je snjim?  Slikano je 28.03.09. da ne mislite da je neki od 90-97, 601-605 i od tad ga nitko nije vidio, nit čuo nešto o 98 ili 606

neoplan fahrer

Bolje da su uzeli ovog vw-craftera ;)..
>>MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI<<

Ivan

Citat: neoplan fahrer  u Travanj 14, 2009, 14:25:11
Bolje da su uzeli ovog vw-craftera ;)..
Čitati prethodne stranice... Već smo raspravili da Crafter nije ista klasa, ako bi se išlo na VW gradske minibuse onda bi izbor bio VW - Kutsenits.

neoplan fahrer

Ma ja sam to rekao samo figurativno  ;D, ali kad bi morao birati ipak izmedju irisbusa i kutsenitsa, ipak bi radje uzeo irisus.. :P
>>MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI<<