Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

0530facelift

Zašto to nemjau APD-ovi?

tonkovicmk1

Jer je APD zaostao u svemu.  pivkan

zag

To ima samo 572, ostali APPovi nemaju  kava  kava  kava  kava  kava

kocka151

Transspotter

Citat: sofer29  u Kolovoz 15, 2025, 08:48:24bus123 gb.572 (app),ima ugradena svjetla ili kameru na krovu na vozacevoj strani? U ravnini klima uredaja

To nije novost, to ima već više autobusa u Podsusedu. Razgovarao sam s vozačem o tome, kaže da mu je to najdraža stvar na busu koju ima jer je velika pomoć pri skretanju/okretanju.

Vozač na ekranu može vidjeti autobus iz ptičje perspektive u 360°. Ako odeš na busphoto ili potražiš ovdje moje zadnje slike 572 trebao bi lako uočiti gdje su.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Transspotter

I još bih ovim putem usrdno zamolio kolege da na busphoto.eu ne unose pogrešne informacije o autobusima. Najkasnije po slikama se to onda vidi pa se mora korigirati, a to je posao. Hvala!
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

tonkovicmk1

Gbr 175 viđen na Zagrebačkoj aveniji, ide iz smjera ARZa i uobičajenom trasom vozi krugove kroz Prečko i nazad u ARZ, valda bude uskoro i on nazad.  yahoo

0530facelift

Neki polovnjak(478-484) se bio tankao sinoć oko pol dva ujutro u soblicu na bengi,na display-u je pisalo "416". Pa ako netko može objasnjti...

tonkovicmk1

Vjerojatno je bio na knap sa gorivom da dođe do garaže pa se natanka na benzinskoj obližnjoj, ništa čudno u VGu je to bila normala koliko znam.

0530facelift

Jel to onda ZET dizel plaća ili?

tonkovicmk1

0314

Ajme meni nije mi dobro  rofl

Kakvo ostajanje bez goriva / to je bus koji vozi radnike na posao iz Luzana / ako nema nikoga za do kraja linije onda vrijeme ceka negdje u civilizaciji

0530facelift

Citat: 0314  u Kolovoz 16, 2025, 11:20:26Ajme meni nije mi dobro  rofl

Kakvo ostajanje bez goriva / to je bus koji vozi radnike na posao iz Luzana / ako nema nikoga za do kraja linije onda vrijeme ceka negdje u civilizaciji
Citat: 0530facelift  u Kolovoz 16, 2025, 09:40:35TANKAO,čitati s razumijevanjem!
Nek si ti meni najpametniji al' ni čtat neznaš kak treba.

0530facelift

Citat: tonkovicmk1  u Kolovoz 16, 2025, 11:09:26Nebu vozač valda  rofl
Ma normalno,nego u smislu jel imaju oni neku zetovu karticu(bankovnu),jel plaćaju putem R1 ili...?

tonkovicmk1

E to za karticu nisam siguran, ali ako i rade tako nešto vjerojatno imaju nešto slično..