Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

0314

Nije se tankao jer autobus na sluzbena kola izlazi natankan do kraja / sluzbeni za Luzan cesto nema nikoga pa stanemo na benzinsku jer je sigurnije nego u Luzanu usred nicega

Kartice za gorivo ima samo APVG / jer vec godinama nemaju pumpu u garazi

0530facelift

Pa šta je onda vadio dizel iz njegu u pumpu ili??? Nerazumijem te stvarno,ako crijevo sa pumpe ukapčano na njega neznam što drugo značiti može. >hammer<  >hammer<  >hammer<  >hammer<  >hammer<  >hammer<  >hammer<  >hammer<    glavauzid  glavauzid  glavauzid

Majstor

Stao na cugu ali radi paparazza utaknuo crijevo za gorivo
Samo mi sudite pošteno !

sofer29

Citat: Transspotter  u Kolovoz 15, 2025, 18:00:40To nije novost, to ima već više autobusa u Podsusedu. Razgovarao sam s vozačem o tome, kaže da mu je to najdraža stvar na busu koju ima jer je velika pomoć pri skretanju/okretanju.

Vozač na ekranu može vidjeti autobus iz ptičje perspektive u 360°. Ako odeš na busphoto ili potražiš ovdje moje zadnje slike 572 trebao bi lako uočiti gdje su.
to nisam znal..prvi puta vidio to...ja sam pomialio da je to kamera za nesto il cak svijetlo da osvjetli kad ide u rikverc pa da ima bolju bocnu preglednost

kocka151

0530facelift

Citat: Majstor  u Kolovoz 16, 2025, 14:23:12Stao na cugu ali radi paparazza utaknuo crijevo za gorivo
Da da rofl

0530facelift

Pozdravljeni budite
Ako netko zna zašto Citaro 557 ima kockasta sjedala kao NL263,NG313,0530...
Hvala unaprijed.

0314

Stara bila potrosena / trebao nova / solo Citari tad masovno bili u rashodu
Ali vjerojatno te taj odgovor nece zadovoljiti kao ni onaj prijasnji  byeg

0530facelift

Citat: 0314  u Kolovoz 16, 2025, 21:40:32Stara bila potrosena / trebao nova / solo Citari tad masovno bili u rashodu
Ali vjerojatno te taj odgovor nece zadovoljiti kao ni onaj prijasnji  byeg
Hvala na odgovoru,odgovara bez brige ;) ,za teoriju da je to bus za vozača sam ti rekao da ne drži vodu(tko zna,možda i je bio bus za vozače,ali da se tankao,to je sigurno) jer se bas tankao,al majstor je ljepo rekao zaštita od paparaca ;D

PS:Kak ih je uspio istrošit/strgat,pa nije on ni blizu najaktivniji,čudno.

zag

476 ima mjenjač iz biodizela? Zvuči kao 306 prije nego što su mu vratili stari mjenjač (ili uzeli od 476??)

Majstor

Kakav biodizel mjenjač
306 dobio reparirani mjenjač jer je njegov otkazao poslušnost
Kakve kombinacije su u nekim glavama 🫣
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Džabe objašnjavat kad nemaš kome

zag

Ja samo pitam po informacijama koje sam čuo. Niste trebali tako bezobrazno odgovoriti... byeg
Ako ništa, zašto 476 zvuči tako čudno?

tramvajac 92

Pitanje je jel ispravan. Vjerojatno nije, al svejedno. Ima hrpa mogućih uzroka zašto čudno zvuči... i daj malo napiši kako zvuči, što je čudno?

tonkovicmk1

Prije #306, pa sad #476, mjenjač im se čuje kao 155-166, isti zvuk imaju kao NG313 npr.