Fotografije iz 2025.

Autor Transspotter, Siječanj 01, 2025, 13:04:58

Citaro218ZG

Citat: Transspotter  u Jučer u 00:58:56Mislim da te nitko nije pitao za mišljenje, a svi na forumu se slažemo da ne moraš biti svakom loncu poklopac. Zabrinuti smo već za tvoju dobrobit. Mani se radije komentiranja jer ti je doprinos nikakav.

Nazad na temu:
568 na 220
561 na 221
565 na 234
197 na 268
801 na 229
362 na 241

Čuj ti ovako, ak imaš mi šta za reć znaš kojim putem i na koji način mi se možeš obratit ( nema grancije kakav ću biti )...ja ću pisat kaj god hoću, gdje god tak da bolje šuti...jednostavno rečeno... ak ti smeta komentar zaklopi oči i skrolaj dalje
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

tramvajac 92

Grupni rad  ;D

hrvoje21

Citat: Citaro218ZG  u Jučer u 09:52:45Čuj ti ovako, ak imaš mi šta za reć znaš kojim putem i na koji način mi se možeš obratit ( nema grancije kakav ću biti )...ja ću pisat kaj god hoću, gdje god tak da bolje šuti...jednostavno rečeno... ak ti smeta komentar zaklopi oči i skrolaj dalje
Netko nije terapiju uzeo....
ili je postojeća prestala djelovati...

Transspotter

Citat: hrvoje21  u Jučer u 12:05:43Netko nije terapiju uzeo....
ili je postojeća prestala djelovati...

Očito, jer je prvo zaboravio da je forum mjesto gdje se razmjenjuju dojmovi, iskustva, mišljenja i slike pa onda sad sâm rekao da može pisati kaj god hoće. Ja sam povukao usporedbu sa sličnim busevima u drugim zemljama i pitao zašto ovakvi voze Zagrebu (viseći)...on odmah mora cirkus raditi i prijetiti

Citaro218ZG

Citat: Transspotter  u Jučer u 17:50:09Očito, jer je prvo zaboravio da je forum mjesto gdje se razmjenjuju dojmovi, iskustva, mišljenja i slike pa onda sad sâm rekao da može pisati kaj god hoće. Ja sam povukao usporedbu sa sličnim busevima u drugim zemljama i pitao zašto ovakvi voze Zagrebu (viseći)...on odmah mora cirkus raditi i prijetiti

nije to prjetnja a to kaj ti ne znas razliku to je tvoj problematikus... moja teparija je dobra imam ja dobru bez brige ti budi sa to  yahoo  pivkan
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

0530facelift

208 na 281 u Jelkovcu.

Kocka 146

Bilo bi puno bolje da ti slika ispadne vodoravna i bez stupova te sa cijelim busom. Samo naprijed.  thumbs
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

0530facelift

Slažem se sa svime što si naveo,ali,jedini način da slikam cijeli bus je da stanem nasred ceste preko obje trake.Probao sam i ispred stupa,ali se onda tek ne vidi ništa od autobusa,a od iza,tu onda pak cijela stanica upada u kadar te blokira pogled na autobus.A što se vodoravnosti tiče,koristio sam onu žutu lajnu na kameri,dakle,meni kamera pokazuje da je slika OK po tom pitanju,valjda je blesava.Jbga,bi' će bolje drugi put.

PS:Ako imaš savjet kako da autobus slikam bolje,samo reci.

lussin

Okreni mobitel vodoravno, to ti svi govorimo, odmah će biti bolje

0530facelift

A šta misliš kako sam mobitel okrenuo.

lussin

Kocka 146

Citat: 0530facelift  u Jučer u 21:46:38Slažem se sa svime što si naveo,ali,jedini način da slikam cijeli bus je da stanem nasred ceste preko obje trake.Probao sam i ispred stupa,ali se onda tek ne vidi ništa od autobusa,a od iza,tu onda pak cijela stanica upada u kadar te blokira pogled na autobus.A što se vodoravnosti tiče,koristio sam onu žutu lajnu na kameri,dakle,meni kamera pokazuje da je slika OK po tom pitanju,valjda je blesava.Jbga,bi' će bolje drugi put.

PS:Ako imaš savjet kako da autobus slikam bolje,samo reci.

Ne treba sada biti neka odlična slika, ali da neki minimum zadovoljava. Također, ne treba svaka ići na forum, neku si ostavi u špajzi. A ako su ovakve problematične onda bolje ni nemoj slikati nego gdje ima mjesta i da se vidi cijeli bus, a ne bi škodila neka u pokretu gdje nema stupova i sličnih prepreka te vodoravna. hi
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

0530facelift

Uff nemoj u pokretu ako Boga znaš,inače nisam nikakav s fotkanjem a kamoli u pokretu.

Citat: lussin  u Jučer u 22:07:27Pa okomito...  rofl
KRIVO,vodoravno.

tonkovicmk1

Citat: Kocka 146  u Jučer u 22:09:58a ne bi škodila neka u pokretu

Nije ovo za početnike, bolje nek se drže fotkanja busa dok stoji i nek nauče neke stvari o samom fotkanju, za sliku "u pokretu" valja naučiti karakteristike aparata/mobitela itd, ograničenja npr.

Da nije off, #237 na 120/3 jučer; 

lussin

Citat: tonkovicmk1  u Jučer u 22:22:10Nije ovo za početnike, bolje nek se drže fotkanja busa dok stoji i nek nauče neke stvari o samom fotkanju, za sliku "u pokretu" valja naučiti karakteristike aparata/mobitela itd, ograničenja npr.
Kakve karakteristike mobitela, pa osnovnoškolski pojmovi su ovdje nesavladivi

Citat: 0530facelift  u Jučer u 22:17:09KRIVO,vodoravno.
Pravi ti budalu od nekog drugog