Madunić, Blato na Cetini [ST]

Autor maky, Travanj 20, 2010, 23:37:07

gorgoroth

mate

13.10. na odmorištu Marsonia - jug

gorgoroth

gorgoroth

Trogir 15.8.2024

gorgoroth

gorgoroth

Split 16.8.2024

gospardbk

Tourliner je sada kod Dunda Maroja (DU), na njemu je jos ista shema.
"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

Bayaa

Bio je nedavno na oglasu za 25.000€, bivši Antonio tours 887NA ili 488 HJ prijasnje

shef

Slikano u nemogućim uvjetima, VŽ-297-SC
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bayaa

Volvo je po tablici ex Travega Varaždin i mislim da je vlasnik MM FAST Travel Split

MAN464

I Man i Volvo su završili kod Madunića mislim da je MM fast točno (ali nisam 100%), a ima i jedna 315 hd bijela (nije ona sa shemom Madunić - ta je još tu na prijevozu đaka mislim).

Starliner i Tourliner prodani u Dubrovnik.

Cityliner 1216 je mislim isto prodan.

BVB
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Bayaa

Po nekoj priči...
Dva brata, svako svoju firmu sad ima... Madunić busevi obljepljeni je jedan brat a drugi brat ima taj MM Fast također sa natpisom Madunić...
City 1216 prodan i Man od Travega VŽ također...
Je li ovo ta setra? Slikana ovo ljeto na dugopolju

MAN464

To je ta setra ljetos je vozila na kocert Thompsona u Zagreb.

Oni s shemom Madunić (setra 315 hd, volvo 9900 stariji, Tourino i još par minibuseva...) su iz Blata na Cetini
MM Fast - Volvo 9700, Barbi HDH, Setra 315 hd (ova bijela) su Fast neznam koji su još drugi busevi (ovi ostali su prodani - Cityliner, Man lions coach).

AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

gorgoroth