Rashodi - info i rasprava

Autor bull92, Ožujak 22, 2008, 13:57:25

buSHunter795

Nije, sve je po starom. I TAM-ovi i 835 stoje. Ništa novog.

conecto

Jedna stvar mi nije jasna!
Dok iz cijelog ZET-a sve rashodovane vuku u Dubravu danas je dizalica iza 8.00 vukla po Heinzelovoj 728 ne znam kuda, ali prema Slavonskoj?!?!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

buSHunter795

Ajooj jadan 728... a oko 16:30 su D-5 i Crafter negdje otišli u nepoznatom smjeru baš kad je nešto bilo s tramvajem 466 koji je išao u spremište Dubravu.

štefek

D-5 upravo krenuo put velike gorice po rage za groblje u dubravi, moraju napravit mjesta za nove u gorici pa je danas akcija čerupanja i šlepanja na groblje.
847 848 854 857 neznam točno jel 855 ide danas ili neki drugi dan.

Portos

Citat: štefek  u Travanj 03, 2009, 09:53:52
D-5 upravo krenuo put velike gorice po rage za groblje u dubravi, moraju napravit mjesta za nove u gorici pa je danas akcija čerupanja i šlepanja na groblje.
A 841-845 i dalje voze?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

mansg313

Citat: Portos  u Travanj 03, 2009, 10:34:11
Citat: štefek  u Travanj 03, 2009, 09:53:52
A 841-845 i dalje voze?
To su još najbolji SL 202 u VG ostali su sve manje više krševi(pogotovo exHCR)

buSHunter795

Znaći sljedećih par dana očekujem SL202ke pored APD...danas je još sve po starome.

štefek

greška ipak su u ciosu našli mjesta pa je 857 odvučen a za njima je vožen 854 direktno u cios ostali će neki drugi dan

MAN fan

Baš me zanima di će sa svim tim busevima jer se broj mjesta na groblju u dobravi samo smanjuje a ništa se ne riješava...

Ivan

Citat: MAN fan  u Travanj 06, 2009, 00:05:40
Baš me zanima di će sa svim tim busevima jer se broj mjesta na groblju u dobravi samo smanjuje a ništa se ne riješava...
A kakve ti brige brineš, valjda baš moraš ispucati neku kvotu postova dnevno makar nemao ništa pametno za reći... Ne znam koji se vrag smanjuje kad je to golema ograđena pustopoljina na kojoj ima mjesta za parkirati sve starije od '94 odjednom, i ostalo bi prostora za još 30 komada.

MAN fan

Da, pa nebi Ivan bio Ivan da ne prigovara MAN-u ;D ;D
Uglavnom, gb3 je prerezan vodoravno na 2 dijela, preokrenut na bok te su ga danas uništavali do bola :'( :'( :'(
Slike uskoro ;)

MAN fan

Evo i dvije slike iz podsuseda danas:
Teško uništavanje gb3 :'( :'( :'( :'( :'(.
Ovo je inače putnički dio busa... :'(

Ivan1983

Shole

i sad su oni svi sretni jer su ispilili Eurobus, a za mjesec dana kad neko opizdi jednog od preostalih 9 i kad bude trebao neki komad, onda će kukat i plakat kako nema djelova.  Di ćeš nabavit npr ovo oko štop svjetala ili stup od krova?

Portos

Citat: Shole  u Travanj 12, 2009, 12:32:29
i sad su oni svi sretni jer su ispilili Eurobus, a za mjesec dana kad neko opizdi jednog od preostalih 9 i kad bude trebao neki komad, onda će kukat i plakat kako nema djelova.  Di ćeš nabavit npr ovo oko štop svjetala ili stup od krova?
Zapravo 11 preostalih...(bilo ih je 12-11 Eurobusa i 1 TAZ)

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.