Čazmatrans – fotografije (4)

Autor sniff, Svibanj 03, 2023, 16:48:06

mate

AudiA842

Transspotter

Ovaj bus je nešto totalno čudno. Nije nigdje unešen, ni u registar osiguranja. Registracija BJ 131KK, izgleda kao da je ZG 6555GP promjenio regu ali nije evidentirano nigdje. Jel zna netko što je to?
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Paško

Citat: Transspotter  u Listopad 18, 2025, 15:50:49Nije nigdje unešen, ni u registar osiguranja.

Mislim da ti nije poznato koliko je HUO nepouzdan. Već nekoliko godina u njemu fali more novih podataka i vozila. Nekad treba cijela godina da se registracija počne pojavljivati. Čak i prije, dok je bio bolji, na HUO-u se se novi podatci obično pojavljivali nakon par mjeseci, pogotovo u ovakvom slučaju (nova registracija, ne i novo vozilo).

Pretpostavio bih da bus na slici jest taj koji si napisao, ali doznat ćemo već.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

lussin

Primjera radi, ja sam na svom autu promijenio tablice prije godinu dana, ali HUO još uvijek vuče stare kao aktivne

Transspotter

To je neobično, dosta radim sa huo.hr jer sam uređivao već stotine vozila po Hrvatskoj i nisam još ovakav slučaj. Najgore što sam imao je da mi ne napiše točan tip vozila. Primjera radi, kad je ZET mijenjao tablice, mogao sam na forum unijeti točan mjesec promjene. Ili kad su autobusi mijenjali vlasnika i tablice uvijek sam to mogao utvrditi pomoću huo-a. Valjda ćemo saznati koji je ovo bus.

A ovdje 1307 napušta Zadar
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

mate

Ovo ti nije 1307...1307 je Coach BJ-324-JE...malo su tu ispremješali te Coacheve

Paško

Citat: Transspotter  u Listopad 19, 2025, 13:05:13Primjera radi, kad je ZET mijenjao tablice, mogao sam na forum unijeti točan mjesec promjene.

Možda i kasnije budeš mogao jer možda retroaktivno nešto ubace, ali prije da ne. Proteklih nekoliko godina se pokvario dosta. Inače, nedavno su obrisali sve podatke starije od 2011. Dosad su bili dostupni još od 1998.

BTW, i popis voznog parka Čazmatransa ćemo uskoro ažurirati, dosta novih garažnih...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

mate

mate

912 u srijedu u Vukovaru

mate

mate

mate

22.10. u Vukovaru

tramvajac 92

1260 Dubrava -> Sesvete

mate