Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama 2025.

Autor zag, Siječanj 01, 2025, 01:13:10

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

zag

0530facelift

436 na 205,što sa sada puno bolje dođe nego LE,pošto je neka OŠ napravila izlet s 550 školaraca,a kao prijevoz su koristili 205.  glavauzid

Transspotter

872 rijetko izdrži dan. Iveco je bio i ostao 🚮
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

NP-549

0530facelift

Sve što i električnom otpadu/plinskom smeću. Šalu na stranu,Crossway LE city je nešto bolje kvalitete i završne obrade,ali idalje nije ni blizu MAN-a i MB-a po riješenjima i pouzdanosti. Da nebude da pljujem po ivecu i pričam gluposti,to su riječi ZET-ovih vozača.

tonkovicmk1

Citat: NP-549  u Studeni 06, 2025, 21:25:12Šta fali dizel low entryima ?
Normala je pljuvati po svemu što nije MAN i Mercedes, čim neka plastika na Ivecu zacvili hop - Iveco je smeće. A kad na MANu i Mercedesu nešto ne valja odma se gura pod tepih.

NP-549

Citat: 0530facelift  u Studeni 06, 2025, 22:11:13Sve što i električnom otpadu/plinskom smeću. Šalu na stranu,Crossway LE city je nešto bolje kvalitete i završne obrade,ali idalje nije ni blizu MAN-a i MB-a po riješenjima i pouzdanosti. Da nebude da pljujem po ivecu i pričam gluposti,to su riječi ZET-ovih vozača.

Dečko, počni malo razmišljat s kim se družiš. Nike bitno sto je rečeno, nego tko je rekao. A ti očito idealiziraš vozače i sve što oni kažu je TOP, a argumenti su nebitni. Prošetaj do garaže pa pitaj nekog u održavanju koliki je % izlaznosti Crosswayu, a koliki je Citaru ili A21. Ja ih osobno ne volim baš, nešto mi ne paše na njima, al je činjenica da su busevi odlični

tramvajac 92

Citat: Transspotter  u Studeni 06, 2025, 20:33:09872 rijetko izdrži dan. Iveco je bio i ostao 🚮
Mislim da ni vani ne izdrže električni od 4 do ponoći. Ali da bi morao izdržati dvije smjene bi.

tonkovicmk1

Čini mi se oko 300-330km? Ispravite me ako nije točno.

Transspotter

Citat: tramvajac 92  u Studeni 07, 2025, 08:28:49Mislim da ni vani ne izdrže električni od 4 do ponoći. Ali da bi morao izdržati dvije smjene bi.

872 bi morao izdržati dometom. Sprijateljio sam se s vozačem koji vozi 140 već godinama i razgovarali smo o busu i pokazao mi je potrošnju i proizvodnju struje. Kad se sve zbroji i oduzme, on potroši 7-9% baterije po krugu. S tim da ga taj vozač šilji 50.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Transspotter

0530facelift

Citat: Transspotter  u Studeni 07, 2025, 11:37:45872 bi morao izdržati dometom. Sprijateljio sam se s vozačem koji vozi 140 već godinama i razgovarali smo o busu i pokazao mi je potrošnju i proizvodnju struje. Kad se sve zbroji i oduzme, on potroši 7-9% baterije po krugu. S tim da ga taj vozač šilji 50.
Znam i ja dotičnog vozača,isto je i meni rekao,bez beda cijeli dan izdrži.
Ako uzmemo da troši 10% po krugu(ostatak neka bude za garažu i nazad),mogao bi cca 9 krugova(nemora ga se do nule isprazniti). Neka netko izračuna koliko km ima krug 140 i koliko potroši od APP-a do Mihaljevca i nazad.