KLR Bus, Hmeljnicki (UA)

Autor AudiA842, Rujan 05, 2023, 21:17:52

AudiA842

KLR Bus
вул. Шевченка 64, офіс 9, 29000 Хмельницький, Ukraine
www.klr.com.ua

AK Frankfurt, linija Aachen - Харків...

AudiA842

AudiA842

tomo

tomo

tomo

Mariupol - Frankfurt

AudiA842

Njemačka, autocesta A1 kod Bremena, te nešto kasnije i na AK Hamburg - linija Bonn-Кременчук...

tomo

KLR iz Khmelnytskyja, a ne na tom tvom cobaskom pismu... krele napravio temu , pojma nema zasto...  Nije promasio samo na odakle je i zasto je.... a na stranici lijepo ima i en... I nije jedina tema...  pootvarao ovaj xy takvih.... jasno meni da nas boli tuki za ovakve firme, ali nitko ni to da sredi...  Karlsruhe - Mariupol

Paško

Citat: tomo  u Studeni 19, 2025, 06:18:17KLR iz Khmelnytskyja, a ne na tom tvom cobaskom pismu

Nije ni iz Khmelnytskyja nego Hmeljnickog. Ukrajinska imena kod nas bi trebalo transkribirati s ćirilice kako se čitaju, a ne kako se pišu na engleskom.

Za ostalo – malo pristojnosti prema drugim članovima foruma ne bi ti loše došlo.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth

Citat: Paško  u Studeni 19, 2025, 10:57:55Za ostalo – malo pristojnosti prema drugim članovima foruma ne bi ti loše došlo.
Slažem se  thumbs  pivkan

sniff

E Tomo, što da ti ovo s čobanijom vidi Saša zvan Churchill iz Banattransa

tomo

Citat: Paško  u Studeni 19, 2025, 10:57:55Nije ni iz Khmelnytskyja nego Hmeljnickog. Ukrajinska imena kod nas bi trebalo transkribirati s ćirilice kako se čitaju, a ne kako se pišu na engleskom.

Za ostalo – malo pristojnosti prema drugim članovima foruma ne bi ti loše došlo.

Kad si ti to shvatio ? Sve teme koje je clan Audi pootvarao stoje cirilicno ispisane? Meni ok, ja znam procitati
Respekt koji trazis ti ili tko vec,  ok generalno da....  Isprika nece da moze