Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

0530facelift

596 na 269/2,kolega zvao centar i žali se da bus slabo ide,i otišao u garažu.

Transspotter

459 na 226 zamijenjen s 364 sa 238. Tip je u 364 potegao 77km/h prema Krematoriju i moglo bi se reći da vozi malo divlje th-down
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

0530facelift

Sinoć 366 crko na 212. Crveni chek engine i prestao gas davati.

Transspotter

518 jučer nije izdržao na 106. Pokvario se i zamijenjen s 42x
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Portos

322 sa 182 jutros u 6:40 na putu prema garaži. Izvana izgledao normalno.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Kocka 146

518 na 146 u kvaru na stanici Ivane-Brlić Mažuranić. Stoji već vuru vremena.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Transspotter

358 povučen sa 226. Uletio 445

Transspotter

481 defektirao na 226. 358 uskočio sad

Transspotter

468 riknuo na 203 oko 11h. Zamijenjen sa 473. Njega nije bilo u prometu neko vrijeme.

zag

473 se vratio prije par dana.  kava

Transspotter

184 se raspao na Črnomercu. Nezz koja linija. Otišao u garažu čini se. 2 servisne ekipa su ga sanirale.

0530facelift

Kako misliš "raspao",otišao motor,odvoio se prvi i drugi dio autobusa(zglob i harmonika)?

Portos

Citat: 0530facelift  u Veljača 06, 2026, 11:31:51Kako misliš "raspao",otišao motor,odvoio se prvi i drugi dio autobusa(zglob i harmonika)?
Ako je otišao a nije odvučen niti prevezen u dijelovima znači da se nije raspao.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

0530facelift

Znam da se nije doslovno raspao,sarkastičan sam.
Zanima me što transspotter misli pod time.

tonkovicmk1

Vidio sam i ja da serviser čačka unutra po panelu di je vozačev prostor naprijed. Ali da se "raspao" bome nije.