Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

421

Dotični je postao forumaš lažno se predstavljajući uz govor mržnje prema profesiji vozača, iako je sam čitavo vrijeme vozio  bus123 (vidi njegove prapočetke na forumu).
Samozatajni "kolega" nije postao pravim kolegom jer nikad nije iskazao želju i volju za sudjelovanjem u razgovorima, druženjima, zajedničkim ispijanjem kave, zvanjem runde što inače svakodnevno činimo, jer su to naše male radosti i rituali  itd. Samozatajnu osobnost poštujemo, što on očigledno nije shvatio ili je protumačio na krivi način.
Njegovi kriteriji "pravih kolega u ZET-u" su samo njemu znani.
Ničim izazvan, na forumu je reagirao na sliku na koju apsolutno nitko nije i ne bi obratio pažnju da on sam nije reagirao, pa je ta neprimjerena komunikacija bila okidač za udaljenje s foruma.
Stoga mi nije jasna vaša namjera da mu "kolege" pomognu, dakle isti oni koje tako prezire, kojih se gnuša i radi kojih mu "puca ona dolje stvar".
Posao vozačice/vozača  bus123  težak je, zahtjevan i nadasve odgovoran posao koji ne može raditi baš svatko, no da bi postao dio kolektiva moraš se dokazati ili ostati Pale sam na svijetu.
Niti forum niti "kolege" vozači nemaju čarobni štapić koji vi očekujete u raspetljavanju njegova života, što nadilazi naše mogućnosti jer nismo stručni u psihologiji, tek naučnici.
Očigledno ste u komunikaciji s njim zapravo prepoznali poziv u pomoć, ali to mogu uraditi samo stručnjaci kod kojih je već bio. Koliko uspješno, vidi se.
Provjeru alkoholiziranosti na radnom mjestu najbolje je prepustiti ovlaštenim osobama po dojavi putnika, ostali vidovi su vrlo nezahvalni.
Samo se nadam da sve ovo što pišete nije osobnog karaktera protiv dotičnog.
"Što siješ, to ćeš i žeti!"
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Paško

Obrisao sam sve postove nakon ovog posta od člana 421 u kojem detaljno objašnjava situaciju o dotičnome. Ono što je uslijedilo, objavljivanje nečijih nalaza s psihijatrije, nije primjereno forumu – mjestu na kojem se okupljaju ljubitelji autobusa – i treba se rješavati u institucijama koje su za to zadužene.

Uz dužno poštovanje, The Chariot, ne znam tko ste, što ste i koja je konačna bit vaših poruka, ali čini mi se da i vi razvijate neki poseban tip patologije vezan uz tog čovjeka, stoga vam savjetujem da ga se klonite i ostavite to nadležnima. Ovo je svakako POSLJEDNJA objava na tu temu.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

tramvajac 92

Čini mi se da će uskoro još jedan rabljeni solo Citaro biti u prometu. Jutros ga je viđen na Selskoj, kod Horvaćanske. Tablice nisam vidio, ali garažni iza još nije dobio.

Mercedes bus

443 danas sam ga vidio s naptpisom linije 206

Kocka 146

439 danas u smjeru Samobora iz smjera King Crossa na autoputu viđen u 7:50.  buljo
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Majstor

439 neispravan ZF mjenjač
Dva su danas bila na proba tablicama na bazdarenju tahografa u ARu također ZF mjenjaci
Nez jel radi AR i ZFove ili samo Voith
Samo mi sudite pošteno !

tonkovicmk1

745 na 107/3, javljam ako se netko želi voziti ili slikati, nikad se ne zna, može već sutra u rashod..

0530facelift

Ajde ako nije problem neka netko javi ako zglobni citelisi negdje budu za vikend,pošto radnim danom ne stignem baš.

Koliko god ih mrzio i koliko god loši bili,opet su mi bili nekako fora,pa da se i ja oprostim od zlobnih plinaša.

NP-549

Za vikend neće sigurno vozit kad ima dovoljno drugih

tonkovicmk1

Znao se solo zaletit negdje subotom, pa čak i nedjeljom prije, ali sad je to rijetkost, skoro ništa.

Glavni arhivator

Za vikend su izlazili ljetos jer su imali ispravnu klimu.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

tramvajac 92

Ne bih se čudio zglobnom na 107/2 subotom. Na ona dva kruga ujutro.

Glavni arhivator

Ide novi VR, pa taj možda ne bude samo dva kruga ujutro.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

0530facelift

(ne)ugodno iznenađenje,793 na 212/2.

tramvajac 92

Citat: Glavni arhivator  u Studeni 24, 2025, 12:06:04Ide novi VR, pa taj možda ne bude samo dva kruga ujutro.
Što povećava mogućnost plinjare na 107 vikendom. Ako ga bude Dubrava vozila. Možda će dodatni biti Podsused.