Čazmatrans – fotografije (4)

Autor sniff, Svibanj 03, 2023, 16:48:06

mate

Citat: Mark926  u Studeni 06, 2025, 23:37:07Ja ocito nisam pratio, sta raskinuli sa Flixom ili?

Da, s obzirom na sve što se dešavalo logičan tijek stvari
A evo i 1192 u bijelom ruhu

mate

Još jedna 517 NG ex. Blaguss, gbr. 1544

mate

Crna ekipa prošli utorak u SB, Coach je jedna od zadnjih novosti ex. Fils

mate

1152 je prije par mjeseci prebačen iz Vukovara prvo u BJ, a zatim u Čazmu

sniff

Ipak Čazmu, vozi često njihov polazak 13:45 Zagreb-Čazma-Bjelovar

mate

sniff

BJ-356-KI

Transspotter

BJ 928-JO, kojem se ne zna garažnim na liniji Zadar - Zagreb 19.9.

Bus je ex Črnja PU 950-ST i u Čazmi je od 08/2023. S time da 2 godine uopće nema informacija o registraciji, kao da je stajao negdje.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Paško

Citat: Transspotter  u Studeni 30, 2025, 18:03:43Bus je ex Črnja PU 950-ST i u Čazmi je od 08/2023. S time da 2 godine uopće nema informacija o registraciji, kao da je stajao negdje.

Stajao je kao i većina tih Črnjinih. Bio je registriran do travnja 2020., a sljedeći tehnički mu je bio 1. 8. 2023.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Transspotter

@Paško - Črnja je izgleda onda u jednom "šubu" zamijenila cijelu MAN flotu sa Setrama? Nisam još stigao njih obrađivati ali izgleda da samo S515 imaju uz možda koju iznimku...a R08-mice su bile friške iz 2017. Ovaj bus je vrtio očito Zagreb-Zadar nekoliko dana jer sam ga na povratku sa mora dobio baš na svojoj liniji. Nisam dobio dojam da išta nedostaje busu pa me čudi da su ih odbacili. Motor radi i zvuči normalno, getriba glatko šalta, ne trese previše i bila je dobra vožnja. Po meni (naglašavam da to nije mjerodavno mišljenje da se netko ne osjeti napadnut) je MAN bolji od Setre. Navozao sam se autobusima po Hrvatskoj i inozemstvu i Setre mi nikad nisu bile drage. Za Zadar uvijek biram Arrivu kad mogu, jer najčešće ide MAN, nikad nisam dobio Setru dolje i vožnja je uvijek top...
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

bonaparte12

Sinko, puno zujiš a malo meda daješ kava 
POLAKO I SIGURNO

Matej

Citat: Transspotter  u Studeni 30, 2025, 19:35:05@Paško - Črnja je izgleda onda u jednom "šubu" zamijenila cijelu MAN flotu sa Setrama? Nisam još stigao njih obrađivati ali izgleda da samo S515 imaju uz možda koju iznimku...a R08-mice su bile friške iz 2017. Ovaj bus je vrtio očito Zagreb-Zadar nekoliko dana jer sam ga na povratku sa mora dobio baš na svojoj liniji. Nisam dobio dojam da išta nedostaje busu pa me čudi da su ih odbacili. Motor radi i zvuči normalno, getriba glatko šalta, ne trese previše i bila je dobra vožnja. Po meni (naglašavam da to nije mjerodavno mišljenje da se netko ne osjeti napadnut) je MAN bolji od Setre. Navozao sam se autobusima po Hrvatskoj i inozemstvu i Setre mi nikad nisu bile drage. Za Zadar uvijek biram Arrivu kad mogu, jer najčešće ide MAN, nikad nisam dobio Setru dolje i vožnja je uvijek top...
Covid ih je vratio u Auto Hrvatska.

sniff

Lion's Coachevi:

R07 - 12m dvoosovinac, postoji 2. i 3. generacija
R08 - 14m troosovinac, postoji 2. i 3. generacija
R09 - 13m troosovinac, postoji 2. i 3. generacija
R10 - 13m dvoosovinac, postoji samo 3. generacija

Transspotter

Čazmina 902 vozi za aerodrom u Splitu. Slikano pred 2 mjeseca

mate

Do kraja 10. mjeseca je bila u Dalmaciji, vraćena nazad u RJ Čazma u ne baš bajnom stanju

Dvije fotke od 16.11. - #912 na sportskom turizmu u SB i #1511 na Kneževo - Zagreb