Vozni park (2)

Autor Bari, Srpanj 13, 2015, 19:35:29

Filemona

Nadam se da će prestat stavljat displeje s kapeni na Conecte, ne pašu im i izgledaju smiješno s tim mini displejem koji pokriva pola površine prethodnog. Nije toliko vidljiviji da je to neki upgrade.

također, koji su sve Conecti vraćeni u promet, prvobitno su trebali biti samo 660 i 661, pa sam mislio da su uz njih i još dva (664 i 653), ali sam vidio i 658

MateV

660 i 661 su vraćeni početkom prošle godine, a ovi ostali nisu niti bili povučeni. Možda samo nakratko dok su nešto radili na njima. Osim ovih još voze 652, 656 i 663, on je isto dobio displejeve od kapene, a vjerojatno će ih i 652 i 656 dobit uskoro.

U rashod su otišli 657, 666, 665, 659, 662, 654 i 655. Neki odavno neki nedavno.

Volim autobuse

781 nakon dužeg vremena vraćen u Opatiju

shef

Nismo jako dugo imali inventuru...doduše jako sam malo po gradu, no uz pomoć ostalih kolega...
Ono što znam da već dosta dugo nema Conectoa 738 i 739, a čini mi se sad i 730.
Možda samo nemam sreće, ali 771 nisam vidio od onog novogodišnjeg sudara.
Europski MANovi svih vrsta uz redovne posjete Cerniku su svi u prometu (?)
Sa preostalim Citelisima je stanje nepromijenjeno...ne znam što uopće čekaju.
816 glumi i dalje nekretninu na Delti, a 827 također nema već dugo. 814 isto tako al za njega znam gdje je i nisam baš siguran da će ikad više natrag. Jadni 819 služi samo za atrakciju za turiste koji ga gledaju s Trsata, očerupanog ko kokoš.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Volim autobuse

Evo 738 se vratio

Volim autobuse

Evo ga i 729 nako pola godine

Volim autobuse

827 poveatnik i nove pločice
RI 7817-AB

shef

Silno me raduje povratak 818 među aktivne, nije ga bilo malo manje od pola godine...također vidio sam krajičkom oka da i 834 ima nove tablice.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Volim autobuse

Evo nakon vise od godinu dana vratio se i 816

amalok.95

Neznam dali je prava tema ili ne, zanima me sta je sa 2 preostala SU 240? Znam da je bilo govora o obnovi, zna li netko kakva je situacija snjima?

MateV

Bili su ostali 599 i 601.

601 je prije dvije prodan i sad je u privatnom vlasništvu, vozi uglavnom maškare. Ostatak godine ga nema previše vidit.

O 599 ni traga ni glasa već duže vrijeme. Da je završio na Metisu bi valjda znali, a isto i da je registriran. Najvjerojatnije stoji u nekom kantunu od garaže i čeka bolje dane.

mivano

599 sam vidio na TV-u, kad je glasnogovornica davala izjavu. Skinuta su mu prednja svjetla, koliko se moglo vidjeti.

shef

599 je (bio) parkiran ispod ograde u Vodovodnoj, tamo gdje su 206, 810, 814 i već neko vrijeme razbijeni 725.
Nedostaje mu dosta dijelova.

(c)Teutonic

gorgoroth

132 dobio nove rege RI-1934-AC

Zmajhir

750 odnedavno ima RI-9047-Z.

Zanimljivo, jer je do pred malo imao originalne RI-2750-H, a -Z kombinacije su potrošene prije skoro godinu dana... bit će da ima zaliha na nekoj od STP.