Unutrašnjost autobusa

Autor MAN truck bus, Prosinac 17, 2021, 22:19:19

Transspotter

549 je dobio podosta dijelova iz rastavljenih Citara iz 1. serije. Zanimljive kombinacije
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

0530facelift

Ja vidim samo stolice da su iz citara 1,jel možda i VDV dobio pošto si rekao da je podosta dijelova dobio?

lussin

Promet Split iz najboljih dana

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Transspotter

Tako je, kad sam rekao podosta dijelova onda sam mislio prije svega na one koji se ne vide na slici. Sustav vrata mu je isto pištav kao na starom, motor je iz nekog starog i drugačije amortizira.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Autobus1

Kakva je legalnost ubacivanja e3 motora? Jel su goli motori isti pa se na njega stavio dpf, adblue i sve sa e4 ili?

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Citat: Majstor  u Prosinac 20, 2025, 23:42:23Dobio i Euro 3 motor

Koji razlog je bio?
Mi smo na jednom zglobnom Urbanwayu zamijenili motor tako da smo stavili blok od starog Citelisa i onda na njega natrag gore sve od tog Urbanwaya

0530facelift

Citat: Transspotter  u Prosinac 21, 2025, 13:45:55Sustav vrata mu je isto pištav kao na starom
Kako to misliš "pištav"? 03,04 ni 06 citari nisu imali zvučni signal.

Glavni arhivator

Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Autobus1

Takve kemije u firmi poput zeta nebi smjele bit dopustive... stolci vrata i gluposti nisu bitne, ali kao da neki tamo lik da na passatu skinut dpf i adblue se ponasat, neprihvatljivo

Zadarsko dite

Ne prigovaraj ono sto ne razumijes i ne znas......

Glavni arhivator

Može onda tehničko objašnjenje za nas koji ne prigovaramo, ali želimo znati više?  :D
Plaća se  pivkankava ili po dogovoru.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Transspotter

108 prilično sličan dubravskim Austrijancima, ali sa drugačijim tapecirungom

421

1. o-0
549 je imao i dobio motor Euro3, moguće iz 533 aka 430 jer je to isto potrošni dio poput navedenih.
Na karoseriji/šasiji nema potrebnog mjesta za ugradnju navedenih za Euro6, to niti profesor Baltazar ne bi mogao sastaviti jer nema niti potrebe niti svrhe jer ne bi funkcioniralo kako si je netko zamislio ovu frankeštajnovsku kombinaciju.
"Pištav" je zbog ugrađenog ventila za vrata koji zvuči poput korištenja ventila za nuždu.
Sviđalo se to nekome ili ne,  bus123  je u funkciji, služi narodu, zadovoljio je i prošao TP, znači ispravan je.
Čemu teorije zavjere, kad je racionalnim korištenjem resursa izbjegnut veći trošak u odnosu na rashodovane  bus123  bus123 koji više ne voze, a dobri su donori.
Vizualno je malo čudno, ali je funkcionalno.
"Kaj ćemo sad, forumaši?"
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln