Volanbusz, Budapest

Autor Tomek, Ožujak 01, 2014, 22:31:40

mate

U subotu u Zotteru

mate

Danas u Mohaču

mate

100 % mađarsko ;D

gorgoroth

mate

Jučer u nekadašnjim shopping mekama Hrvata - Šiklošu i Harkanyu

mate

U utorak sam imao jedan đir kroz mađarski dio Baranje - pa evo i fotki u par postova.
Inače neki autobusi imaju malo drugačiji natpis i samo Volan - ali kako sam skužio od Mađara - praktički firma unutar Volanbusza

1. dio Harkany (1-2), na putu do Pecuha (3), odnosno Barcsa (4), te Siklos (5-6)

mate

2.dio - domaća proizvodnja na kolodvoru u Pecsu

mate

3. dio - zapadnjačka ergela + par grupnih

Transspotter

Volanbusz je preuzet od strane MAV-a i sad je to Volan-MAV Személyszállítási. Danas sam u Aszód-u uhvatio Credo Econella 12. Proizveden je 2018.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Transspotter

Relativno novi Neoplan iz 2019, Credo Econell 12 i 2 malo starija mađarska modela. Ne znam napamet koji su. Slikano jučer usput u Pécs-u dok sam čekao bus za dalje
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

lussin

Trebali bi biti Credo EC 12 i EN 12

mate

20.12. u Grazu

Transspotter

Transspotter

Credo i Volvo u Veszprému

Transspotter

Promjena lokacije - sunce je odlično obasjavalo križanje kod ulaza u autobusni kolodvor. Ovdje kombinacija starijih i novijih Volva i Credobusza.
Slikani 31.12.2025