Fotografije iz 2026.

Autor Tuna, Siječanj 02, 2026, 22:37:59

tramvajac 92

Snijega će biti još, a evo ovih prije snijega.

Tuna

Pozdrav iz 452, nisam najbolje slikao iz vana, al od kad on ima ovaj tapecirung?
452 na 279/02.
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

zag

0530facelift

155,163,192,430,509 i 524.

tonkovicmk1

12.01.2026.

1.,2. #77 na 164;

3. #63 na 159;

tramvajac 92

Dok još nije bila bljuzga, nego pravi snijeg.

Transspotter

@tuna @ banky i @0530. Čini mi se da vam je već više puta rečeno ali ću svejedno ponoviti. Ovakve fotke kakve radite ne treba nitko. Kose, mutne, iskrivljen bus, osvjetljenje 0, kadar 0, intruzivni objekti na sve strane i dalje da ne nabrajam. To ne da nije zanimljivo, to je bolno za oči i iritantno. Te slike nemaju nikakvu vrijednost. Čak niti dokumentarnu radi linije. Pogledajte kakve slike rade kolege koji isto slikaju s telefonom. Nebo i zemlja... Tramvajac i Kocka svako malo podižu kvalitetu svojih slika, svaka čast!
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

0530facelift

Tuna

Citat: Transspotter  u Siječanj 14, 2026, 21:07:29@tuna @ banky i @0530. Čini mi se da vam je već više puta rečeno ali ću svejedno ponoviti. Ovakve fotke kakve radite ne treba nitko. Kose, mutne, iskrivljen bus, osvjetljenje 0, kadar 0, intruzivni objekti na sve strane i dalje da ne nabrajam. To ne da nije zanimljivo, to je bolno za oči i iritantno. Te slike nemaju nikakvu vrijednost. Čak niti dokumentarnu radi linije. Pogledajte kakve slike rade kolege koji isto slikaju s telefonom. Nebo i zemlja... Tramvajac i Kocka svako malo podižu kvalitetu svojih slika, svaka čast!
Ajde pogledaj kraj str. 1, opomenut sam. Post na str 2 je jedan samo moj, to su "najbolje" iz galerije, a ima ih još. Post #31 sam se na početku ispričao za lošu sliku, ali me zanimao samo tapecirung, i stavio sam sliku iz vana "da nebi bilo". Nakon opomene sa str. 1 sam smanjio broj post-ova dok se ne poboljšam. Ne mislim ništa ovdje bezobrazno, ako tako ispada, moje isprike, ali neću dopustiti da me se tu "pere" a da se ne čuje barem moja strana. Lp
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

jakov5

Citat: Transspotter  u Siječanj 14, 2026, 21:07:29Tramvajac i Kocka svako malo podižu kvalitetu svojih slika, svaka čast!
Tramvajac je kvalitetu toliko podignuo da je opet istu sliku objavio iznad tvog posta, radi efekta. pivkan
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Transspotter

Tramvajac u međuvremenu radi izvrsne slike i na prilično različitim lokacijama. Nema više tog posta, ali ako sam dobro shvatio zalomila mu se dupla, odnosno već stavljena? Pa što, dogodi se, pobriše se. Ti si recimo srozao kvalitetu. Prije si radio brutalke a ovo gore nije ni blizu na toj razini.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

tonkovicmk1

Jakov recimo radi fenomenalne fotke, odlične kadrove, a ne da je autobus u krupnom planu(zauzima cijelu sliku). Takve jedno te iste fotke nisu nimalo zanimljive.

tramvajac 92

Citat: jakov5  u Siječanj 14, 2026, 23:13:17Tramvajac je kvalitetu toliko podignuo da je opet istu sliku objavio iznad tvog posta, radi efekta. pivkan
rofl
Kaj možeš, bedak sam. Da mogu, bi zamjenio fotku s ovim.

Kocka 146

Više slikajte. pivkan
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

jakov5

Citat: Transspotter  u Siječanj 15, 2026, 02:18:55Tramvajac u međuvremenu radi izvrsne slike i na prilično različitim lokacijama. Nema više tog posta, ali ako sam dobro shvatio zalomila mu se dupla, odnosno već stavljena? Pa što, dogodi se, pobriše se. Ti si recimo srozao kvalitetu. Prije si radio brutalke a ovo gore nije ni blizu na toj razini.
Post #27 i #35. Temu treba čitati, a ne prolistavati kad se referiraš na nešto.
Ovo mu nije jedini primjer, a vjerojatno ni posljednji put (da mu to prolazi).

Citat: tramvajac 92  u Siječanj 15, 2026, 11:37:03rofl
Kaj možeš, bedak sam. Da mogu, bi zamjenio fotku s ovim.
Možeš, a znaš i kako možeš. Svejedno ti je kao i onima koji ti to dopuštaju. hi

Stav kolege @Transpotera još više me uvjerio u to da je bolje da svoje fotke stavljam na vanjski servis za slike. Da ne zagušujem forum svojim slikama "ispod razine". hi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@Kocka146 - super fotke pivkan . Poslušat ću tvoj savjet, a dalje vam svima prilažem fotke snježne idile 6.1.2025.
Ljubav prema autobusima i fotografiji, uz višak slobodnog vremena, nagnula me da vam prikažem Zagreb i javni prijevoz u prvom većem snijegu.

Krećem opet iz svog dvorišta, gdje #232 sa lošijim gumama biva zamjenjen sa #105. Fotkan je u Baštijanovoj ulici. U ovom je trenutku, oko 19 sati, snijeg jako gusto padao;

Šećem se do Zagrebačke avenije, gdje mi taman odlaze mećke sa linija 115 i 116.
Međutim, iz smjera Črnomerca Golikovom nailazi #371 na 117 i prelazi raskrižje;

U mojoj daljnjoj šetnji Jarunom, a njegovom povratku iz Jaruna, ulovljen je kod crkve sv. Mati Slobode, gdje mu se sad malo bolje vidi garažni broj;

Snijeg se sada malo prorjeđuje, a ja čekam da me makina #108 preveze do Remize na istoj stanici, ali na liniji 113;

Jedna fotka okretišta na Remizi (koja bi bila ljepša da ljudi ne uletavaju);

Tramvaji linija 2 i 11 okretali su se na Remizi, što znači da je sljedeća zanimljiva destinacija Črnomerec, te linija 109 kojom su svi onda morali ići. Prošetao sam se do stajališta Selska-Ozaljska, gdje mi je prvo u smjeru Dugava naišao #571, a zatim u smjeru Črnomerca #572 :) ;

Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru