Fotografije iz 2026.

Autor Tuna, Siječanj 02, 2026, 22:37:59

Tuna

437 na 281.
Ispričavam se zbog bijelog BMW-a u kutku slike😬.
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

Tuna

Uz bezbroj opomena, nadam se da su ovakve slike u redu za postavit. Jesu li?
Uglavnom,
597 na 268 slikan odozada
367 na 221.

biodizel156

par dana već 462 na 295

Stilben426

Kad fali Kombimira u Dubravi. 247, 254 i 255 u četvrtak preseljeni u Podsused. Osim njih, 249, 252 i 253 su nešto duže na posudbi, a 245 ne vozi od nesreće na Srebrnjaku.

Inače, odlične slike od obojice.

tramvajac 92

526, čini mi se da ga još nismo vidjeli. Eto jedne malo odozgora.

biodizel156

šaljem 528, prvi put na 109

tramvajac 92

Plinjara u naletu. Ciljano je ovakva, nije zaj...

Tuna

Pozdrav danas iz Dupca, sa brzinskim slikicama
446 na 273 i 334 na 284?(nisam vidio na koju liniju je išao poslije)
391 na 212 s guza, i fali mu dio neki..

tramvajac 92

Citat: Tuna  u Veljača 08, 2026, 21:14:49334 na 284?(nisam vidio na koju liniju je išao poslije)

To je 280/1, pa ga ima po svukud nedjeljom (274, 277, 280, 284), a konkretno je išao na svoju liniju, 280. Ujutro je bio skakavac 250, pa je zamjenjen za bus.

Transspotter

Prvi put ove godine se i ja javljam u ovoj temi sa svježim slikama. Ipak, aktivno ću krenuti tek u 5. mjesecu, do tad ću se javiti samo još 2-3 puta. U međuvremenu ima oko 1700 slika od 6.1. kad sam se vratio u Zg...

Nedjelja, bez sunca, taman za slikati gdje god i kako god želim. Nakon Markuševca, Dubrave i Borongaja sam došao tu, i to iz jako dobrog razloga.

Najprije imamo 478 na 215
Pa 440 kojem sam provjerio VIN i regu dok vozača nije bilo. Vozio je 216/276.
Onda 442, koji je dobio Atron i kojeg nisam vidio skoro 2 mjeseca, na 290

Odlučio sam otići sa 442 u Veliku Goricu.
Kolega je pitao gdje je 197...evo ga živ i zdrav na 268
Malo sam se smucao naokolo i slikao razne nove i stare buseve, a od ZETovih su uhvaćeni 481 na 290 i 596 na 268 na izlazu iz grada. Ostatak slika u nekom sljedećem javljanju.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

mate

Bravo za fotke, odlične kao i inače ;)
Jedan dobronamjeran savjet - ne samo za ovu temu, nego i za cijeli forum - s obzirom da stavljaš slike iz ranijih perioda, poželjno je samo da napišeš datum i lokaciju (ako nije jasna) fotkanja, jer može se desiti da neki bus ili promjeni vlasnika ili možda i završi karijeru

Samo tako nastavi dalje  ;)

Transspotter

Thanks! hi

Napisao sam da su svježe te nedjeljne. Dakle pred 3 dana nastale. Znam da se ne može iščitati datum iz mojih slika jer sam maknuo to na kameri i ako su starije se trudim uvijek napisati i kad su nastale. Za gradske buseve to nije čak toliko važno...
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Tuna

Isprobavam jedan drugi mobitel, tek sada sam se u forum ulogirao, nije me baš oduševio..
806 na 281, 8.2

Transspotter

Za noćnu je ok slika, ravna, čist pogled na bus...možda bi mogla malo oštrija biti ali bus je u sjeni pa i to utječe. Sve u svemu, velik napredak, bravo. S vremenom će biti sve bolje ako vježbaš

Tuna

Citat: Transspotter  u Veljača 11, 2026, 22:43:07S vremenom će biti sve bolje ako vježbaš
Da ne skrećem sad previše sa teme, hvala na podršci!