Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

zag

223 se vratio nakon ne znam koliko dugo stajanja u garaži. Vozi na 279.

Tuna

Evo ga 223, 3.9. 2025. u garaži Dubrava.
Dobro su ga i sredili, a sad, kolko je još prije slike tamo bio stajao, ne znam..

EDIT: Ispričavam se zbog slike takve kakva je, glavni-ji fokus su mi bili Citari I.
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

Mercedes bus

Hvala na dojavi micem 223 sa liste nestalih

0530facelift

Mercedes bus,nemoj stavljati  bus123 na listu nestalih sve dok su u popisu voznog parka,listu si ravnaj po Tomekovom popisu VP.

tonkovicmk1

Na 114 je jedan solo Citaro, čini mi se #428, na displeju zamrznuta linija 121 Gajnice.. Nekom logikom bi ga ja onda stavio na Gajnice ako mu je displej zamrznut na toj liniji a ne na Prečko..

Glavni arhivator

Možda je na njemu jedinica za displej u putničkom prostoru, a vozač to ne zna, pa stoji taj natpis.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

biodizel156

zna li iko sta je sa gbr.164? mjenja ga 163 duze vec vrijeme, i jel se planira 160 vratiti u arz jer skoro pa da u rashod ce ici biodizeli? buljo

Tomek

164 je u petak bio na 109 i koliko sam vidio kroz tjedan normalno vozi svaki dan tak da bih molio da prvo malo provjeriš prije no što pišeš da dugo nema nekog busa.

biodizel156

Citat: Tomek  u Veljača 23, 2026, 12:55:02164 je u petak bio na 109 i koliko sam vidio kroz tjedan normalno vozi svaki dan tak da bih molio da prvo malo provjeriš prije no što pišeš da dugo nema nekog busa.
moje isprike,ali ja ga najozbiljnije niti jednom nisam vidio,dok sve ostale biodizele sam vidio na linijima,takodjer ga ni u garazi nisam vidio,moje isprike perfeto

Tomek

tramvajac 92

Citat: tonkovicmk1  u Veljača 23, 2026, 04:52:24Na 114 je jedan solo Citaro, čini mi se #428, na displeju zamrznuta linija 121 Gajnice.. Nekom logikom bi ga ja onda stavio na Gajnice ako mu je displej zamrznut na toj liniji a ne na Prečko..
Spavaš ti kad?  ;D al da, nema više.
Citat: Glavni arhivator  u Veljača 23, 2026, 09:04:00Možda je na njemu jedinica za displej u putničkom prostoru, a vozač to ne zna, pa stoji taj natpis.
Već je oko 8 vozio sa printanim papirom 114.

tramvajac 92

Citat: Transspotter  u Veljača 26, 2026, 04:53:59Inače, otkad se to počeo aktivirati display na tim busevima? U ovom slučaju je krivi ali uvijek je ugašen inače.
Citat: Glavni arhivator  u Veljača 26, 2026, 08:17:53Displeji su aktivni na linijama koje imaju unesene u jedinicu displeja. Čudan izbor linija kao i kod solo Citara.
Tako imaju 118 i 164, ali nemaju 114. A ima i ovo  ;D vrlo koristan display, nema što.

Transspotter

Da, da nije slikan čovjek ne bi vjerovao... Imaju 102, ali nemaju 101. Nema Glavnog kolodvora, nema ničeg sa SM osim 164. Dobro je kada stave tablu, ali kad bude olovkom ispisan papir, to je cirkus.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

zag

Kako ne?
Imaju 110, 112, 133, 132 čak..

Transspotter

Ja 10x nisam vidio da imaju ikakav natpis na SM. Sve linije osim za Horvate obavezno papir. Možda lijenost vozača, možda nešto drugo - ne znam.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.