Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

navi

mansg313

Ovog nemamo na forumu radi se o Steyr-u 14H256 iz 1982 godine ex APP gb 68 sada u Ćazmatransu gb 083 sliakano u križevcima prije nekoliko tjedana zajedno sa TAM-om 260A116P i 80A60

421

Evo jedne specifičnosti na busu koju ćete svakako  primjetiti...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tamlover

Ma ovo je presmiješno  ;D Nemreš ni pročitat tak kak piše
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

mansg313

mate

Gbr.090

Gbr.215

Gbr.236

Gbr.297

Gbr.307

Gbr.308

Gbr.313

Gbr.351

Gbr.446

Gbr.448

Gbr.453

Gbr.477

Tomek

Navečer su svi ovi koje je mate poslikao i stigli u Zagreb s tim da je Setra gbr 466 odmah otišla dalje na liniju Zagreb-Niš

Ovog sam pak slikao u ponedeljak malo ranije, to je ex Croatia bus N116

navi

mate

mate

Gbr.315 na liniji za Frankfurt...

mate

Gbr.206 odmara nakon obavljenog posla...

zizi

Citat: tomo  u Travanj 25, 2009, 00:39:37
Ljute me stvarno ovi iz ČTZ jer im je preteško voziti iz Zagreba za Vukovar cca 4,5h jer u zadnjih 6 mjeseci ak ne i više , linija koja dojde u Županju u 15h ( zna mate da je to linija u 13:30h iz SB) putnici moraju presjedati u odvratne buseve (isprike ljubiteljima TAM-ova, ali ovi u Županji baš i nisu najočuvaniji a zna ponekad uletiti i neki još gori krš ) u Županji u tzv. Čazmatrans Novu (koju novu pobogu, prastaru crkotinu)  kak bi se dopeljali do Vinkovaca i Vukovara.... Majke ti,kao da voze za Švedsku ili Španjolsku pa treba presjedati.... još dok sam bio živio na selu uvijek me obradovalo da se pojavi taj bus prije Poleta, uvijek je znao voziti ili Skyliner ili neka Setra, Neoplan ili čak povišeni TAM ali sa klimom i TV-om......

p.s. mate kak to da su ti rijetke slike ČTZ Vukovar, nezgodno vrijeme? znam da je sigurno uvijek oko pola 8, 8  i oko 14:30h na relaciji za Zagreb......
Tomo nemaš pojma iz županje za vukovar u 15:10 sati već pet mjeseci vozi MAN BIVŠI TOURING .EVO TI SLIKA DA ZNAŠ KAKO IZGLEDA.
GOVORIŠ NAPAMET JER NEMAŠ POJMA. :P

mate

Tomo ja ti mogu potvrditi ovo sto je Zizi napisao, u zadnje vrijeme liniju u 15.10 iz Zupanje za Vukovar vozi Man gbr.449,te on u 17.00 ide iz Vukovara za Sl.Brod...
e sad ako se radi o danima ponedjeljak - petak (školska godina) on dolazi u 19.15 u Sl.Brod,te ne ide dalje za Zagreb, nego putnike za Zagreb preda ČTR-ovom busu koji ide iz Osijeka prema Zagrebu,a taj se MAN vraca s ucenicima prema Gundincima, Babinoj Gredi,Zupanji, a kad nema ucenika kao pr.danas kad treba buseva za Zagreb,onda i taj bus ide prema Zagrebu, te on bude bus 2 na polasku iz Broda (danas je to bio gbr.206)

evo sad 2 slike od danas...

Gbr.358 (danas bis u 17.55 uz redovnog gbr.188)...

Gbr.478

EuroTrakker

Nedavno u Hrvatskoj Kostajnici. Voze školske linije:

Ducato:

Tam:

Kombi  u najmu:

Između Lekenika i Dužice. Linija Zagreb Dvor:

Ne znam jel sam ovog bio već stavio:
Pozdrav iz 53nje

mate

Gbr.466 danas na liniji Zupanja - Frankfurt...