Autotrans - razno (2)

Autor lussin, Prosinac 05, 2025, 20:43:08

Worldtraveller

Tih 200000 je kap u moru. Ne mogu zadovoljiti potrebe Njemačke da svi dođu, a kamoli cijele EU.

lussin

Nove tablice za 1783 - RI-8459-AC

Worldtraveller

Šta s ovom linijom gdje su putnici zvali policiju? Nepalac dobio kaznu i nikom ništa.

Zadarsko dite

Promasio si prijevoznika, nije njihova linija, koliko cujem. Ni autobus......

lussin

Mogu potvrditi da se ne radi o Autotransovoj liniji

Frik85

Ako je u igri ova "komedija" iz Splita tamo so bili u igri Brioni.

Worldtraveller

A ovi iz Zadra što su krenuli za ZG, pa se vratili za Zd? Ima na jutarnjem da je Arriva.

Worldtraveller

Zadarsko dite

.... i opet nije pogodjen prijevoznik......

U samom tekstu pise, u odgovoru upitanih iz Arrive tko bjese prijevoznikom (ne)sretnih putnika.

Zadnji put sam bio vozen u autobusu javnoga prijevoza prije nekoliko godina,Autotransova linija, vozaci iz Istre, setra petica. Magistrala, nocna za Rijeku, decki su vozili perfektno i bez greske, majstori, kulturni i dobri.....

navi

https://zadarskilist.novilist.hr/zadar-zupanija/zadar/kaos-na-liniji-zagreb-zadar-putnica-vozac-je-prosao-preko-maslenickog-mosta-iako-nije-smio-policija-nas-je-iskljucila/
Ima toga još. Nije arriva nego brioni.ali u kooperaciji su.ali nebitno . Zajedničko im je na koje niske grane je spao linijski prijevoz u Hrv.Bolji busevi.Bolje ceste.A nikad gore.Često sam prije provodio vikenda u busu.Bilo je puno gorih situacija na putu sto se tiče vremenskih uvjeta. Nije bilo ovakvih kašnjenja i opasnosti za putnike.Autotransom 90ih i na ekskurziju u Španjolsku .a sad do Zg ne znaju doci pivkan

Worldtraveller

Citat: Zadarsko dite  u Jučer u 22:04:45.... i opet nije pogodjen prijevoznik......

U samom tekstu pise, u odgovoru upitanih iz Arrive tko bjese prijevoznikom (ne)sretnih putnika.

Zadnji put sam bio vozen u autobusu javnoga prijevoza prije nekoliko godina,Autotransova linija, vozaci iz Istre, setra petica. Magistrala, nocna za Rijeku, decki su vozili perfektno i bez greske, majstori, kulturni i dobri.....
To sada zvuči kao bajka. Neka izmišljotina i nedokučiva priča za koju nikoga od šefova nije briga. Lovu su uzeli, dozvolu za liniju nisu izgubili, a to što putnici nisu otputovali gdje su morali i što su neki možda izgubili zaradu ili vrijeme, to šefove nije briga.