Fotografije iz 2026.

Autor Tuna, Siječanj 02, 2026, 22:37:59

tonkovicmk1

Jedna današnja mobiteluša. 

180 na 134/2; 

buszagreb

biodizel156

evo jedini zglobni flipdotovac u app-komplet sa euro II motorom yahoo

0530facelift

Mislim da ti je on EURO III.
(I kada pišeš rimske brojke stavljaš veliko "i","v",x"...)

Tuna

Citat: 0530facelift  u Travanj 13, 2026, 22:20:27Mislim da ti je on EURO III.
ima motor iz ng 312 neznam gbr (ispravite me ak se varam molim vas) al barem mislim da je
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

biodizel156

Citat: 0530facelift  u Travanj 13, 2026, 22:20:27Mislim da ti je on EURO III.
(I kada pišeš rimske brojke stavljaš veliko "i","v",x"...)
isprike, da inace jesu euro III, ali tu je euro II odstampan na naljepnici za regu, ima iz neke kocke vjerojatno motor.

Glavni arhivator

Mislim, dakle nisam... bar u vašem TikTok slučaju.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

sniff

Jedna distorzirana serija. Zasluge preuzimaju i fotograf i mobitel..
285
304
382, zasjeo na stražnju osovinu. Vizualno počinju propadati bečki Lion's Cityji, 480ke naročito
438
442

sniff

480 i uskršnji 811

akzg22

ZG 7161-AZ (g. b. 161) i ZG 1056-EL (g. b. 315).

jakov5

Moja proljetna serija;
161 na 111 - na stajalištu Meglajci i na okretištu u Stupničkom Obrežu

Linije 117 i 118 zbog radova voze obilazno, pa umjesto Golikovom i Zagorskom voze Baštijanovom ulicom do Selske, i sa Selske idu na ostatak Zagorske.

#322 je ulovljen na standardnom dijelu trase, u dolasku na Vodovodnu;

#376 se probija Baštijanovom kroz gužvu;

#811 pozira u Granešinskim Novakima i u Jalševcu;

Dvije 300tke na obilaznim pravcima - #325 na raskrižju Baštijanove i Vitezićeve;

#326 nailazi na raskrižju Selske i Krapinske;

Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

jakov5

#234 na 118 se Baštijanovom penje "preko" Fallerovog šetališta;

#107 na 117, kao jedna od brojnih zamjena za #370 i #371 koji se svako malo kvare - ulovljen kod stajališta Pakračka (na slici se može uočiti i razlog zbog kojeg će i ovaj dio Golikove ulice u obnovu);

Zanimljiva stvar kod obilazne trase linije 117 jest ta da autobus u smjeru Črnomerca sa Selske skreće u Zagorsku ulicu, nastavlja Tomislavovom ulicom, a zatim se vraća nazad do Selske Prilazom baruna Filipovića.
Malo jače kruženje, s ciljem da dio trase 118 ne ostane bez prijevoza, ali uz silno kašnjenje i nema nekog smisla. #433 kao ilustracija na obilaznoj trasi L117;

#340 odmara na Glavnom kolodvoru;

#325 navečer ulovljen na izmještenom stajalištu Baštijanova, jednom od dvije Baštijanove u svakom smjeru na kojoj staje L118  ;D  ;D  ;D

#315 u popodnevnom điru do Trga Mažuranića;

#493 u skretanju iz Zagorske u Selsku - smjer Voltino;

Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

jakov5

Spomenuo sam "dvije Baštijanove" - #325 je ulovljen na "prvoj", a prilažem fotkice #310 ulovljenog u dolasku na "drugu" Baštijanovu - raskrižje Selske i Baštijanove;

#425 ulovljen je kod raskrižja Baštijanove i Dobrilove;

#378 nam u prvom kadru putuje prema izmještenoj "prvoj Baštijanovoj" ;D , a u drugom kadru skreće iz Jagićeve u Adžijinu;

#310 mi navečer ponovo nailazi kod Doma sportova;

I za kraj - #494 plovi prema Mažurancu izmjenjenim dijelom trase;

Tuna

Kao i inače
872 na 140.
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

tramvajac 92

Na 107 svačega ima. A kako se u zadnje vrijeme dosta vozim do Nehajske Ujevićeve, probam i fotnuti bus kad izađem iz njega. 467 je fotkan zadnji dan prije nego što je linija vraćena do RT Jankomir. Usput budi rečeno, kako je u subotu otvoren podvožnjak, 107 vozi kroz isti u oba smjera, što znači da ne staje od Remize do Vrbika.  >hammer<