Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

Grof330

Citat: 421  u Svibanj 07, 2026, 19:43:33Javni poziv za deficitarna zanimanja vozača tramvaja, autobusa i održavanja postoji, a ponude se prikupljaju dok traje potreba.

Da, i koliko ih se javlja u prosjeku? Kako god okrenemo stvari, nedovoljno, promet zahtjeva sve veća ulaganja, a kadrova je malo, a tek sad kad počinju visoke temperature opet će se stvarati dodatni problemi, no tko zna možda će se dogoditi neko čudo pa će ovo ljeto biti puno pozitivnije od prošlog, kad je pola buseva prokuhavalo. Samo mi nije jasno zašto neki vozači voze te skupe autobuse kao da su kontejneri, po Bolleovoj aleji kod Mirogoja neki voze tako pažljivo a neki tako  da imaš osjećaj da će svaki tren nešto puknuti na busu, to se tiče mladih vozača, koji vjerojatno još stvaraju osjećaj vožnje, starija generacija vozača je super, nemojte krivo shvatit, ali pojedini mladi vozači voze kao da su sami na svijetu! I onda se čudimo kvarovima, i nedostatku vozila na linijama, a o natpisima garaža neću govoriti zbog dežurnih dojavljivača, od kojih su neki čak i zaposlenici , za koje sam dobio negativne informaije na forumu , no neću imenovati od kojih članova imam saznanja da unutar tvrtke ima " drukera " koji drukaju i onda nažalost kvarovi koji nisu kvarovi završe u raznoraznim rubrikama, zar ne? Svugdje ima svega ali Zagreb je centrala!
Ovim putem hvala 421 , vidim dosta tvojih odgovora na forumu koji su iako dosta oštri svaka riječ stoji na mjestu, da je više vozača koji bi putnicima i drugim vozačima objašnjavali stvari na način kojim ti to radiš , zasigurno nikad ne bi bilo problema, respekt!

Transspotter

Ovo je reinkarnacija Alena?
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Grof330

Perokani

114 na 102/3 se pokvario na BT u 16:29

tonkovicmk1

Od 307 mjenjač cuka kao ZF Ecomat u Citelisima/ZF u Citarima 12m, ali doslovno. Da nema zvuka retardera koji kvari doživljaj možda bi se i čak pomislilo da ima ZF a ne Voith.