Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

zag

Praksa pokazuje da svi idu na 110, pa pješke do Arene, ili sa rotora pješke do Arene.

Transspotter

Citat: Glavni arhivator  u Svibanj 30, 2026, 22:08:29Na 140 je opcija i da je ATRON izgubio signal, pa ne registrira da se bus kreće i zabilježi kašnjenje.

Ako se izgubi kontakt zbog loše veze gore, na ZETku posivi i ne vidi ga se do Mihaljevca. Neće pokazati kašnjenja. U ovom slučaju je čini se problem automobila. Ne znam zašto se ne zabrani prolaz gore svima koji ne mogu dokazati da idu preko Sljemena u Zagorje. Autom gore za vikend nemaš što tražiti. Ili idi pješke, ili idi biciklom, ili žičarom/busom. Medvednica je park prirode, točka.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

0530facelift

Nije izgubio vezu,prikazivala se lokacija,gbr,rege itd.
@transspotter,ako bi se ukidali auti vikendom,onda se treba pojačati žičara i bus,i ovako je gužva. Oni koji idu autom većinom nisu sposobni pješke se popeti,a kamoli biciklom. Uostalom,biciklom se rijetko di možeš penjat legalno i sigurno,imaš samo sljemensku i markuševečki makadam,ostalo sve je za planinare ili za mountain bike(isključivo nizbrdo).

tramvajac 92

Citat: Glavni arhivator  u Svibanj 30, 2026, 22:08:29Najgora vikend linija u cijelom ZETu je vjerojatno 234. Vozno vrijeme je 25-25, nedjeljom je sreća ako ne radi Arena, ali generalno nema previše dizanja sa sjedala.
Vozno vrijeme je grozota. Zato je 134 nedjeljom službeno 12+18 min => krug 1 sat. Kao i 120 gdje to postižeš jurcanjem i ako nema putnika na par stanica. glavauzid  A može se spojiti 120 i 134 pa ne bi bilo potrebe za tolikim jurcanjem.

Kocka 146

Ima li negdje plinaša (691, 745, 754) i školskih (Turčina)?
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Glavni arhivator

I nebo plače što ih nema u prometu.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

tramvajac 92

Imam osjećaj da SL u Podsusedu ide van samo kad nema ničeg drugog.
3x Lion's Intercity
3x Iveco Crossway Line
2x Iveco Crossway 12m
Jel, imamo 8 komada novih, plus jednog upitnog Classica i jednog koji nije upitan.

U Dubravi je nešto veća šansa za Turčina na školskim linijama.

Glavni arhivator

Slična situacija je u Dubravi. Ne pamtim kad je zadnji put SU313 bio vani.
9 autobusa treba za školski prijevoz, a u APD ima 6x Crossway + 2 Regio + VIP Feniks.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

sniff

MANovi u praonici kod Darka