VBus simulacija vožnje autobusa

Autor Daniel, Veljača 20, 2009, 13:09:06

tomo

Citat: Daniel  u Travanj 05, 2009, 18:29:25
Uđi u folder di ti je igre i tam di ti piše Model -tam ekstraktaš skinute buseve ,a mape trebaš ekstraktat u map i scene.
I to je to , sva mudrost

Hvala ti puno! Uspješno obavljeno!  ;)

Daniel

buSHunter795

Da, čuo sam za tu igru..
ima na youtubeu :

jedva čekam kada će izaći.  :D

ahmoo

:D :) :D ;)

Daniel

Evo jedna mala lista s igrama koje imaju vezu s autobusima i prijevozom općenito

1.Traffic giant (2002)-simulacija upravljanja javnim prijevozom-busevima , tramvajima , U-bahn ili prigradski vlak , viseći vlak i Maglev
2.Bus driver (2007/8)-SCS-ova (18 wheels of steel -serije) simulacija buseva , dobra grafika , dobro ponašanje buseva , malo misija
3.Bus simulator 2008 (2008)-dosta misija , dosta buseva , ružna grafika , grozno ponašanje buseva
4.Vbus(2004-2008/9)
5.Omnibussimulator(2009)-treba doći

6.World of subways vol.1 NY (2008) - simulacija podzemne željeznice (neki na forumu vole sve oblike prijevoza)
7.World of subways vol.2 U7 Berlin (2009)-nastavak simulacije podzemne
8.Transport giant(2005?)-simulacija upravljanjem međugradskim i industriskim prijevozom (busevi , kamioni , zaprežni vlakovi , vlakovi , cepelini , avioni , brodovi)

Svi koji vole vlakove već odavno znaju za MSTS i Trainz

ahmoo

5.Omnibussimulator(2009)-treba doći

Ovaj zeljno ocekujem!!!!!
:D :) :D ;)

Daniel

Upravo skinuo testni Vbus 2.2 sa njemačke stranice i moram reći da sam ipresioniran ,a pošto mi je švapski loš pol toga ne razumijem pa nisam ni sve isprobao!
Autobus napokon može ići uz brdo , niz brdi i popet se na rinzol! Autobus sam već izgleda kao solidni objekt i unutar ove igre se ponaša kao autobus , težak , spor i loš u zavojima!

Ak ovak nastave sa vbusom i omnibussimulator uskoro izađe , očekuju nas forumaše koji nemaju D-kategoriju, sat i sat vožnje busevima ;D!!!

tomo

Citat: Daniel  u Travanj 19, 2009, 17:11:07
Upravo skinuo testni Vbus 2.2 sa njemačke stranice i moram reći da sam ipresioniran ,a pošto mi je švapski loš pol toga ne razumijem pa nisam ni sve isprobao!
Autobus napokon može ići uz brdo , niz brdi i popet se na rinzol! Autobus sam već izgleda kao solidni objekt i unutar ove igre se ponaša kao autobus , težak , spor i loš u zavojima!

Ak ovak nastave sa vbusom i omnibussimulator uskoro izađe , očekuju nas forumaše koji nemaju D-kategoriju, sat i sat vožnje busevima ;D!!!

može li netko staviti link odakle skinuti omnibussimulator a da to nije istoimena stranica jer mi stalno piše under construction, preko torrentsa mi ga nije pronašao, googlao sam podosta ali nigdje nisam uspio pronaći "ono pravo"....  naravno da može i link tog testnog Vbusa 2.2. jer sam skinuo nekoliko verzija već ali ne mogu uspješno upload new station.... jednostavno ih ne prepoznaje.... inače sam "skidao" modele i mape s one poljske stranice....

Daniel

Omnibussimulator se još ne može skinuti! Svaki dan odlazim da provjerim i čim će se moći kupiti ili skinuti prek torrenta objaviti ću ovdje.

Evo još jedne autobusne igre u izradi , smiješene u New Yorku

http://www.tml-studios.de/index.php?id=31&L=1

Vbus 2.2 njemačka stranica vBusDepot.eu

tomo

Citat: Daniel  u Travanj 21, 2009, 23:03:50
Omnibussimulator se još ne može skinuti! Svaki dan odlazim da provjerim i čim će se moći kupiti ili skinuti prek torrenta objaviti ću ovdje.

Evo još jedne autobusne igre u izradi , smiješene u New Yorku

http://www.tml-studios.de/index.php?id=31&L=1

Vbus 2.2 njemačka stranica vBusDepot.eu

niti jedna verzija omnibusa? Inače puno hvala na svemu do sada  ;)

Daniel

Citat:niti jedna verzija omnibusa? Inače puno hvala na svemu do sada 

Nema problema , čini se da su se ljudi jako zainteresirali preteklih nekoliko godina za simulacije javnog prijevoza. TML je napravio 2 simulacije podzemne (NY i Berlin) i sada radi autobusni simulator (NY), ima dosta simulacija tramvaja (MSTS , Trainz) i čini se da je ovo samo početak simulacija javnog gradskog prijevoza!

Ko zna možda će još napraviti seriju autobusnog simulatora po kontinentima i gradovima pa možda bude i Zagreba ;D!
Barem se nadam ::|

bugi

jel moze link za te simulacije tramvaja.hvala unaprijed

Daniel

Sve tramvajske simulacije se baziraju kao dodatak za Microsoft Train simulator ili trainz i plaćaju se!!!
Nažalost nemože ih se skinuti besplatno.
Imaš jedino Advance tram simulator kao besplatnu igru http://www.ats.d6team.pl/index.php?j=1
Ako još koju simulaciju bilo kojeg tipa javnog prijevoza nađem , postaviti ću tu

Daniel

mate

evo jedne moje slike iz VBusa..tek sam poceo pa nista jos nisam sredivao...za pocetak Ayatas