Promet Makarska - razno

Autor miky, Prosinac 18, 2007, 15:31:43

Tomek

Malo sam obnovio tablicu voznog parka Promet Makarske, još du updateat ove koji su završili u Larusu... Ugl., osim Setri serije 200 iz Atlasa, došao je i jedan Starliner te naravno, midi Kinez..

maky

Aaaajme katastrofe.
Vozim se danas Promet Splitovim Regiom, guštam svim osjetilima u čarima vožnje i ljepotama okoliša, kad odjednom ugledah iz drugog smjera neku spodobu. Malo bliže, malo bliže, još bliže i vidim - novi King Long od Promet Makarske  :-X
Istina, neću reć da je ružno izgledao, nisam ni vidio na kojoj je liniji vozio, ali svejedno - Made in China....

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

Jučer navečer prvi put u Zagrebu vidjeh njihov nedavno nabavljen MB Tourismo. To je onaj stari sa stražnjim svjetlima u L.

miky

1 - Setra S 210 H

MA-620-AT -- 1986., ex ATLAS (PRODAN)

Ovaj sam autobus vidio u petak u Šestanovcu, vozi i dalje.......................

erobuss

Što je sa King Longom XMQ6127? Je li ga itko vidio na cesti  ::|

CroHerc

Prije par tijedana sam sa jednim malim Kingom u Zagreb iz Makarske išao . Bio je skoro pun .

Što se tiče udobnosti i izgleda nije toliko loš , ali je slab i spor ( posebno na uzbrdici jedva se vuče )

Tomek

Ja sam u Zagrebu vidio samo midi King Longa, ovaj veliki nikako da se pojavi  ???

steyr1985

Ovaj veliki King Long njčešće vozi na relaciji Split - Metković - Split, inače kupili su jednog velikog i jednog malog valjda radi probe.  Ulazio sam unutra u velikoga i na prvi trenutak sve ok ali kad malo počnete detaljno pregledavati pravi kineski bus.  Eto mogu samo reći da ima pokazivač brzine ali to je obični pokazivač kao kod malih vozila tako da nemožete staviti tahograf listić.  Ima nekakav drugi uređaj za presnimavanje brzine ali treba postaviti traku ( sličnu na PC kasama u trgovinama ) tako da se vozači time i ne služe, sve u svemu  vozačima nije drag. 

EuroTrakker

Citat: steyr1985  u Travanj 18, 2009, 20:17:16
Ovaj veliki King Long njčešće vozi na relaciji Split - Metković - Split, inače kupili su jednog velikog i jednog malog valjda radi probe.  Ulazio sam unutra u velikoga i na prvi trenutak sve ok ali kad malo počnete detaljno pregledavati pravi kineski bus.  Eto mogu samo reći da ima pokazivač brzine ali to je obični pokazivač kao kod malih vozila tako da nemožete staviti tahograf listić.  Ima nekakav drugi uređaj za presnimavanje brzine ali treba postaviti traku ( sličnu na PC kasama u trgovinama ) tako da se vozači time i ne služe, sve u svemu  vozačima nije drag. 

To ti je digitalni tahograf a vozačima će biti drag jer s njim nema manipulacije u radnim vremenima vozača. Sva nova vozila od 1.1 moraju imati ugrađeni takav tahograf. Problem zasad je što se kartice ne izdaju (država je propisala ali nije osigurala izradu kartica)
Pozdrav iz 53nje

tovar

Pošto nema nikakvih informacija evo od mene. Većina Šabićevih buseva je završila u Promet Makarskoj. Samo jesu li Šabić bus ili Prijevoz to ne znam, ne razlikujem ih...

manoplan

Citat: tovar  u Travanj 20, 2009, 19:19:17
Pošto nema nikakvih informacija evo od mene. Većina Šabićevih buseva je završila u Promet Makarskoj. Samo jesu li Šabić bus ili Prijevoz to ne znam, ne razlikujem ih...

Ma nije bitno čiji su  :). Bitno da vridi ona naša : ''izila guzica dušu''  ;D

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-županija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/23015/Default.aspx#       

setraman

STA NIJE PROMET MAKARSKA KUPILA SETRU OD BRIONA

conecto

Jučer poslije podne iz ZG u Makarsku krenuo novi niskopodni King Long. Uskoro na lokalnim linijama! Vjerojatno prije toga mora proći nekakvo oslikavanje i naravno registraciju.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tovar

King Long, veći braco, danas između Šibenika i Primoštena. Vozio za Elitu.

Tlimfocit

oko 21 45 na kolodvoru u Splitu na njihovom Mercedesu (čini mi se MA 680 AT) koji je bia taman prid polazak je eksplodira prednji jastuk te su putnici prekrcani u drugi bus....bilo ih i je i na nogama....mislin da su spojili dvi linije...