Pulapromet – fotografije, 2023. –

Autor Volim autobuse, Listopad 09, 2023, 10:40:57

Volim autobuse

Fenix strujić, 234 i 232

gorgoroth

mate

Iveco ekipa u utorak u Puli

mate

MANovi u utorak u Puli

gorgoroth

Puležan

Evo par meni osobno lijepih slika koje sam slikao tijekom ove godine, neke iz zime neke iz ljeta, ispričajte kvalitetu no morao sam ih prebaciti sa mobitela na računalo.

Puležan

Evo još tri slike MAN-ova iz zime

tramvajac 92

Samo fotkaj i dalje, fali nam fotki iz Pule. Molim te samo mobitel na pejzaž, fotke tako bolje budu na forumu.  thumbs

Glavni arhivator

Nije nužno jer fotografija autobus(8) ima baš (meni) lijep kadar.
Samo nastavi, baci pogled na ostale podforume da vidiš kakve sve kadrove možeš radit i bit će to super.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

tramvajac 92

Slažem se, recimo Crossway na Stoji (kod Max Citya) mi je super.

Puležan

Hvala na pozitivnim odgovorima i drago mi je da vam se sviđaju moje fotografije, nastaviti ću slikati idalje, dapače imam još slika koje ću poslati sutra ujutro kad dođem do svoga računala, laku noć

Puležan

Evo još slika, ovo su malo starije slike isto iz ove godine, no neke su iz zime a neke od sad prije mjesec dana

Puležan

Evo još fotografija isto sve iz ove godine, oprostite onima kojima su draže horizontalne fotografije ali su ovo stare slike pa nisam baš mogao primjeniti te sugestije.

Puležan

Nadam se da ne šaljem pre više fotografija, ove ovdje su većinski sve novije (Od prije max 2 mjeseca) osim ove sa 10.5m CNG Urabnwayć-em, ta je iz zime.

Puležan

Evo još par slika, također iz ove godine