Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

Tomek

MAN NM 222 gbr 22 je konačno dočekao vrijeme za obnovu:

Ivan

Napokon nešto i oko njih, žalosno je koliko su bili zapušteni, nisu bili jako hrđavi ali boja im se na puno mjesta ljuštila, a i motori im, pogotovo u 21 poslije požara, dosta loše zvuče...

Ivan

Citat: 421  u Travanj 17, 2009, 19:58:22
Jučer i danas na ulicama ZG.
LOL, nabavljaju stotine Mercedesa, MAN-ova i Iveca, a testiraju MAZ i KingLong? WTF, pripremaju li se oni za krah proračuna, ili su ih doveli na testiraje samo reda radi?

tamlover

Ipak će biti ovo drugo vjerojatnije. Bio je i VDL pa niš od posla  ;)
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

ZGvolim

Ivane, je li ispunjavaš želje, pa ako bi mi ispunio želju, ajde stavi više slika iz APDubrava ili APPodsused jer mi je želja kako izgleda opčenito to spremište buseva.

I objasnite mi zašto se razni busevi stavljalju na istu liniju, nije mi jasno, zasto ne stede neke buseve na linijima koje su manje zahtjevne i na kojima ima manje huligana, npr na 220 ubace 3-4 busa koji ce tamo voziti a na 231 ili 269 ubace 3-4 busa koja ce samo tamo voziti. Ovako imam osjecaj da su svi busevu podjednako unisteni, pa zar nebi bilo bolje imati vise ocuvanih i samo par losijih.

Ivan

Nemam baš slike iznutra, netko drugi bi možda mogao pomoći...

ZGvolim

Ma ne mora biti iznutra, nego opcenito, vidim da stalno slikas spremiste, volio bi imati neki pregled kako to sve izgleda.

Ivan

Slikam samo što se vidi sa ograde i to ne previše jer bi ispalo sumnjivo, teško je tako dobiti neki posebno dobar pregled... Otprilike bolji pregled dobiješ ako se prošetaš pokraj...

STIB

27 i 28 jedan kraj drugog, ali nisam uspio identificirati onog lijevo od njih (nekako mi je previše zaobljen):
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Shole

Bit će to neki NL313, a iza njega Regio, ali dok se dobro ne zagledaš stvarno izgleda ko neki niskopodni zaobljeni sa klimom naprijed

šišipa

Citat: STIB  u Travanj 18, 2009, 19:25:31
27 i 28 jedan kraj drugog, ali nisam uspio identificirati onog lijevo od njih (nekako mi je previše zaobljen):
http://img406.imageshack.us/img406/2190/9j0418061.jpg
pa onaj iza je NL ko i ovi u prvom planu a iza njega je NT 2200

ipiljek

Citat: Shole  u Travanj 18, 2009, 20:38:21
Bit će to neki NL313, a iza njega Regio, ali dok se dobro ne zagledaš stvarno izgleda ko neki niskopodni zaobljeni sa klimom naprijed
E Shole, nisam to od tebe očekival! :D
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

STIB

Je niskopodni, ali (naravno) tramvaj  ;D
U svakom slučaju, slika je ispala takva čisto slučajno jer se tramvaj upravo pokrenuo.  ;)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Shole

Citat: ipiljek  u Travanj 18, 2009, 22:07:52
Citat: Shole  u Travanj 18, 2009, 20:38:21
E Shole, nisam to od tebe očekival! :D
A shole i tramvaji ko krava i role.

mansg313