Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

zag

Koliko ja znam, 154 se uređuje u nekom prostoru firme koja je pobjedila na natječaju za njegovo uređivanje.

Majstor

zag
Ništa to ne znaš
Lupetaš
Samo mi sudite pošteno !

zag

Ok  byeg
Ja lupetam > koje je onda stvarno stanje 154?

Majstor

Napravljena limarija
Upaljen na mjestu radio
Priprema i lakiranje u tijeku
Kakav natječaj i ZET u idu rečenicu
Ti rade u ARZu već 7 mjeseci
Isplativost 0

Samo mi sudite pošteno !

Transspotter

Jel ja to čujem još jednog Bandićevog naprednjaka? Ufff, u istoj rečenici staviti javni prijevoz i isplativost je ludost.

Ništa u javnom prijevozu u Zagrebu nije isplativo, a na puno mjesta bi se moglo i uštediti pa se to ne radi. Troškovi ZETa i grada su ogromni, a stavka uređenja 154 je neprimjetna u tome svemu. S druge strane, to je legendaran autobus koji je Zagrepčane vozio skoro 30 godina i u redu je imati ga kao muzejski primjerak. Pogledaj što je Stuttgart imao ove godine, jedno 5-6 autobusa koji su dijelom i stariji od ovog, savršeno uređeni, na usluzi za građane kao muzejska vozila za proslavu godišnjice. Relikti iz povijesti... zašto Zagreb to ne bi imao?
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Tuna

600 i 601 dobili Atrone
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

Mercedes bus

605 je pak jedini voith od 600-604

Glavni arhivator

Nije, 601, 606 i 607 su VOITH također.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

lovac27

Ne radim im displej i na jednom i drugom  (600 i 601) piše samo broj linije 268.već par dana su na 268 uz 605.

Mercedes bus

Tuna

Citat: lovac27  u Rujan 15, 2026, 21:20:36Ne radim im displej i na jednom i drugom  (600 i 601) piše samo broj linije 268.već par dana su na 268 uz 605.
Rade, samo se treba znat sa njima.

Tuna

@lovac27, primjer