RJ Trogir

Autor maky, Studeni 20, 2007, 23:48:18

JA!!!

Citat: baco  u Travanj 25, 2009, 22:02:33
Ali kada je moao 254 biti u Trogiru kad je išao ujutro u 6.20 iz Dubrave, u 11h u Dubravu. A Kad je došao u 14.30 na Solinsku unutra je bilo sve mokro, usisana sjedala, očišćeno a iz vanka se još cijedila voda iz njega...
Ovo je slikano oko 10:40 (minut gori, minut doli), sad ti izračnaj...
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

ikar

Citat: JA!!!  u Travanj 26, 2009, 13:00:37
Citat: baco  u Travanj 25, 2009, 22:02:33
Ali kada je moao 254 biti u Trogiru kad je išao ujutro u 6.20 iz Dubrave, u 11h u Dubravu. A Kad je došao u 14.30 na Solinsku unutra je bilo sve mokro, usisana sjedala, očišćeno a iz vanka se još cijedila voda iz njega...
Ovo je slikano oko 10:40 (minut gori, minut doli), sad ti izračnaj...

Kod nas u Rijeci je praksa kada neki bus ide na ugovorenu vožnju da vozač pričuve (ili vozač busa koji ima pauzu između vožnji dovoljno dugu za krug) odveze jedan krug (ili više) dok nema tog busa.

JA!!!

U zadnje vrime u Trogiru sami Regiji, nekidan 3, danas ih 4. Od Promteovih u posjet su došli 251 i 253.

Slikano oko podne, da ne bi bilo zabune.
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

Danas sam bio u Trogiru i vozio se sa g.b. 235.

No, najviše me nasmijalo kad sam vidio nalog kojeg je ispunio prometnik...
Dakle, sve standardni podatci:
g.b. 235
Red vožnje: 3
Marka vozila: IVEKO  ;D ;D ;D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Trogirski g.b. 245 je zasad u dobrom stanju. Stražnje gume su istrošene, valjalo bi ih zamijenit, al unutra je sve ok. Ima puno smeća i žvaka, to se da lako počistit, jedino mi je u oko upala stražnja strana ovog predzadnjeg sjedala:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Svibanj 22, 2009, 00:01:39
Trogirski g.b. 245 je zasad u dobrom stanju. Stražnje gume su istrošene, valjalo bi ih zamijenit, al unutra je sve ok. Ima puno smeća i žvaka, to se da lako počistit, jedino mi je u oko upala stražnja strana ovog predzadnjeg sjedala:
http://i42.tinypic.com/2i7mlok.jpg
A šta reć na ovo? >:(
Na g.b. 213 su također iskidane cijele navlake na predzadnjim sicevima. >:(
Treba g.b.245 pazit kao g.b.247 i sve bi bilo u redu. ;)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

JA!!!

Evo sad jedna panoramska. Regio 247 u Segetu na povratku iz Dograda uz pogled na Seget, Trogir, brodogradilište, pa čak i Split u daljini. Možda Regio baš i nije u prvom planu ali nema veze. Ako vam se ne sviđa brišite slobodno :)

marijan

Na kojoj je liniji najvise radija g.b.133 prije dolaska u radnu jedinicu Trogir a zamjenija ga g.b.176

maky

Citat: marijan  u Lipanj 13, 2009, 14:43:10
Na kojoj je liniji najvise radija g.b.133 prije dolaska u radnu jedinicu Trogir a zamjenija ga g.b.176
A otkrit ću ja... Evo već se užarile telefonske linije...  ;D

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: marijan  u Lipanj 13, 2009, 14:43:10
Valda 28,ali nisan 100% siguran. ;) ???

markost

Je stalno je bija na liniji za Dubravu i svaki dan je marljivo vuka uz Mosor.

troosovinac

je je tako je! ko pogodi ima za nagradu. ma ništa i onako niko neče pogodit!
bela lađa

maky

A da to nije ono šta sad vozi g.b. 182?  ::|

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: troosovinac  u Lipanj 15, 2009, 21:16:23
je je tako je! ko pogodi ima za nagradu. ma ništa i onako niko neče pogodit!
Što je pjesnik htio reći? ;) :)

troosovinac

pjesnik želi reč da slabo pojedinci poznavaju neke stvari,a puno pametuju.
bela lađa