Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

ipiljek

To je valjda ko neki mobitel...mislim... ???
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

citaro

To su ugradili u buseve koji voze na prigradskim linijama da se može javiti centru u slučaju nekog nereda u busu. Budući da "negdje gore" nema signala za mobitel, a ako i bus ima atron, ne možeš biti siguran da ćeš se uspjeti javiti centru, onda su to ugradili...

Tomek

Dal netko zna dokada će podsusedski gbr201-205 biti u Dubravi?

conecto

Citat: Tomek  u Svibanj 02, 2009, 19:42:01
Dal netko zna dokada će podsusedski gbr201-205 biti u Dubravi?

Dok Šuker ne dobije izbore u Gorici!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Znači, dok Autoturist ne preuzme V.G. Stvarno mi je žao stanovnika Gorice :'(

štefek

ako to goričani dozvole onda neka im tako i bude, ako ode zet iz gorice ko god da dođe bit če katasrofa kao u dugom selu samoboru i jastrebarskom

igor 409

S obzirom na to da dolaze topli dani a svi solo citari nemaju klimu da li se pri određivanju koji bus ide na koju liniju to uzima u obzir ili postoje neka druga pravila ili jednostavno izlaze "kak koji naleti"? Inače u zadnje vrijeme na 214 obično viđam Citara ili Lion'sa. Da li to znači da nema Cacciamalija (kvarovi, održavanje i sl) ili...?

conecto

Mislim da je definitivno jasno da Caccimali i Citelisi nisu kupljeni ni zbog uštede ni ekologije... Kao što uopće nije bilo potrebno čak 214 novih autobusa... Koliko reganih buseva stoji danima po garažama??? Čak i da se otvori još novih linija ili pojačaju postojeće ne znam tko će ih voziti...Koliko još uvijek dobrih buseva čeka svoju sudbinu da li će biti poklonjeni (ne znam kome s obzirom koliko ih ima) ili prodani (također ne znam kome)...
Totalna bahatost u vrijeme svjetske recesije... Ali izbori su barem zanimljivi (iako izgledni)... Ona Radićeva o guskama u magli za Hrvate je beskonačno aktualna...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Max-d

Citat: STIB  u Svibanj 01, 2009, 19:30:19
Citat: mansg313  u Svibanj 01, 2009, 18:06:11
Ovo se nalazi u gb 667
http://i632.photobucket.com/albums/uu43/m001/DSC03303.jpg
Kakvo je to čudo i čemu služi? :o

Na tom uredjaju se moze ocitatai niz podataka,koliko sam ja prokuzio,brzinu,broj okretaja motora,poziciju,smjer voznje u odnosu na strane svijeta,pozive,poruke i jos puno toga,cak ima i igru krizic-kruzic.Izbornik je slican kao onaj na mobitelu,treba samo malo tipkat i za cas se udje u stos.

t4

Evo i mene malo... da, teško je ne primjetiti da klime ne rade u busevima. Nešto je o tome pisano u temi "kvarovi autobusa", al ipak ću stavit ovdje pod buseve. Kako uglavnom koristim linije 220, 219 i tako, slabo radi klima. Ili puše topli zrak, a prozori zatvoreni. Mislim da su ljudi sad već ipak skužili da kad klima radi, prozori moraju biti zatvoreni, pa ne vidim razlog zatvarati prozore da se više ne daju otvoriti. Jer u busu u kojem ne radi klima, a prozori se ne daju otvoriti je opća sveta kata strofa. Očito se čeka da nekom pozli ili da netko razbije prozor ili vozača.
Druga stvar, već par puta tokom dana preskaču neki vozni redovi od 220, jedan dan sam čekao gotovo 20 minuta 220. Ne vjerujem da je bio zastoj iako sve šteka popodne jer nije došlo više komada 220 već samo jedan.
Kako je sve toplije, tako na 220 i 109 voze sve više starijih buseva :D U petak na 109ki je bilo dosta MAN NG 312. Lijepo ih je vidjeti i čuti kak usisavaju po vrućini :D
Sinoć noćna linija za Goricu gb 978, zbilja super vuče.

Tomek

Na 109 je sve više starih NG-jaca jer je dosta Podsusedskih Citara G u kvaru, stoje u ARZu i APP-u već dva-tri tjedna jedno 8-10 komada.

brunok

ajd da i malo promijene bude, jer je več dosadno stalno sami citari. . .

t4

Ma, i opet će se skužit da nema do MAN-a. I jučer na 219 neki čića vozio novi Citaro, ne znam gb, ali je ovaj novi i nema klime a sve zatvoreno. Da čovjeku pozli unutra. I čemu zglobni nedjeljom na 219, dajte kojeg MAN-a  ;D ;D ;D