Čazmatrans – novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:50:47

netko

Ovo bi trebao biti Čazmin MB Sprinter.

Ali što znači ovo?
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

buSHunter795

E baš toga sam vidio kod McDonaldsa u Dubravi prije mjesec dana..dakle Sprinter je..(bio je mrak ;))

Shole

Možda je bio njihov (Čazma) pa su ga poklonili braniteljima.  Autotrans je imao jedan Citroen ili FIat Ducato ne sjećam se točno  (Ri-110-KE) i poklonio ga Caritasu, al su mu ovi ostavili naljepnicu Autotrans valjda da se vidi od koga su ga dobili.

shef

Pretpostavljam da je to udruga umirovljenih branitelja - vjerojatno bivših radnika Čazmatransa. Adresa je ista kao Čazmatransova - Milana Novačića 10, pa vjerojatno iznajmljivanjem vozila zarađuju za rad udruge ili pomoć umirovljenim braniteljima.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

TAM gbr.199 umjesto registracije BJ-461-CI ima novu registraciju BJ-847-EJ

netko

Citat: shef  u Svibanj 05, 2009, 14:34:59
Pretpostavljam da je to udruga umirovljenih branitelja - vjerojatno bivših radnika Čazmatransa. Adresa je ista kao Čazmatransova - Milana Novačića 10, pa vjerojatno iznajmljivanjem vozila zarađuju za rad udruge ili pomoć umirovljenim braniteljima.
Moguće,mislim da su vozili neke navijače. :)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

mate

Danas na APP-ovoj liniji Sl.Brod - Pleternica - Pozega vozio Isuzu gbr.435  od ČTR-a...ocito je suradnja izmedu APPa i ČTRa na visokoj razini, jer se ovo ponovno cesce dogada zadnjih dana... ;D

mate

Danas u ČTR-ovoj radioni u Županji...majstor Đuro najbolji majstor u radioni u Županji...svaka mu čast... 8)

zoki.man.fan

Citat: zoki.man.fan  u Travanj 28, 2009, 20:07:03
maloprije na ak zagreb, jedan man lions star pobrao stupič na porti u Strojarskoj. slomljen prednji branik i razbijen desni far. to se dogodilo točno kad je moj bus "polijetao" pa nema slika

evo stigla slika i nije bio stupič nego stup ;D, na kojem je bio znak

mate

Danas na liniji Zagreb - Osijek - Zagreb (polazak u 12 h iz ZG, U 17.30 iz OS) gbr.310...

tomo

a gbr. 289 odnosno TAM 260 A 119 TK (BJ-771-J) na liniji Osijek-Đurđevac u 15:00h... bus grozno izgleda....

mate

tomo vjeruj mi ima i gorih od njega...
bio sam jucer u tom TAMu prije polaska...vozac se trudi da ga odrzava...al na nekima godine jednostavno cine svoje...

tomo

Citat: mate  u Lipanj 03, 2009, 13:42:29
tomo vjeruj mi ima i gorih od njega...
bio sam jucer u tom TAMu prije polaska...vozac se trudi da ga odrzava...al na nekima godine jednostavno cine svoje...
znam mate  ;) ali jednostavno je više bezobrazno slati takav bus na tu relaciju... nije to za pljunit do Đurđevca,, ali opet vjerojatno je razlog relacije da usput pokupi neke učenike i radnike...

mate

ma sve ovisi od busa do busa...nije svaki TAM u tako losem stanju...primjerice gbr.194 je u jako dobrom stanju...

mate