ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

dean25

Citat: Chago  u Svibanj 08, 2009, 11:01:07
jučer navečer sam vidio na črnomercu gb 323 s natpisom 130 Zelena magistrala
                                                                                                 Gajnički vidikovac
zna netko o čemu se radi ???
EVO OBJAŠNJENJE...
Otkako je "profunkionirao" ATRON u isti je ukucan vozni red svake linije,pa tako i linije 130 i to VR 130.01 i 130.02 za radni dan recimo.
Kako tablice voznih redova za vozače nisu ažurne (postoje tablice rađene kompjuterom i tablice rađene starim pisaćim strojem),najtočnije su tablice pisane kompjuterom.
U njoj za VR 130.01 piše sljedeće:
ČRNOMEREC  22.05
BORČEC 22.30
ČRNOMEREC 22.55
BORČEC 23.20
ZELENA MAGISTRALA - GAJNIČKI VIDIKOVAC 23.25
GARAŽA APP 23.35
E sad,znači po dolasku autobusa s Črnomerca na Borčec oko 23.15 sati,isti IMA POLAZAK s Borčeca u 23.20 do stajališta ZELENA MAGISTRALA - GAJNIČKI VIDIKOVAC,odakle prazan,bez putnika,produljuje ulicom Dubravica prema APP.

Evo ovako,što se linija s Črnomerca tiče tzv.nulte vožnje postoje recimo na linijama 126,127 i 128 jer autobus iz APP do Črnomerca ide prazan bez putnika-isto vrijedi i u povratku.
Međutim,recimo za liniju 124 NEDJELJOM ,autobus ide iz APP u Črnomerec,i od stajališta Vrapčanska aleja uzima putnike na prijevoz.
Linija 109 ukoliko je povlačenje u garažu iz pravca Dugava,IMA obavezu uzimati putnike na prijevoz kroz sva stajališta duž trase linije do zaključno stajališta Knežija.

421

Citat:Linija 109 ukoliko je povlačenje u garažu iz pravca Dugava,IMA obavezu uzimati putnike na prijevoz kroz sva stajališta duž trase linije do zaključno stajališta Knežija.

HA, HA ,HA!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

dean25

Shole

Citat: dean25  u Svibanj 08, 2009, 17:53:09
..............
U njoj za VR 130.01 piše sljedeće:
ČRNOMEREC  22.05
BORČEC 22.30
ČRNOMEREC 22.55
BORČEC 23.20
ZELENA MAGISTRALA - GAJNIČKI VIDIKOVAC 23.25
GARAŽA APP 23.35
E sad,znači po dolasku autobusa s Črnomerca na Borčec oko 23.15 sati,isti IMA POLAZAK s Borčeca u 23.20 do stajališta ZELENA MAGISTRALA - GAJNIČKI VIDIKOVAC,odakle prazan,bez putnika,produljuje ulicom Dubravica prema APP.
.............
Lijepo si to objasnio, al po toj logici čovjek je mogao vidit taj bus sa takvim displejem jedino u periodu 23:20 - 23:25 kad se s Borčeca spušta u garažu i jednim dijelom puta prima putnike,  a on je lijepo napisao da ga je vidio na Črnomercu (vrijeme u ovom slučaju nije ni bitno).

421

Ali Shole, mi imamo ATRON!!!
ON ne griješi!
(Kad radi!)
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Citat: dean25  u Svibanj 08, 2009, 18:37:47
HA, HA ,HA!

Hm...???

Natpis "Garaža" ili "Bus u kvaru" pa prek obilaznice ( sve manje ) ili prek NZ ( sve više, ali bez putnika).
No , došao je Žac! >:(

Shole

Citat: 421  u Svibanj 08, 2009, 18:42:46
Ali Shole, mi imamo ATRON!!!
ON ne griješi!
(Kad radi!)

Blago vama, a ja moram na svakom okretištu utipkavat jednu znamenku,  a ponekad čak i dvije ako je šifra recimo 009 i 010 jer onda imam posla i sa srednjom, a ne samo zadnjom

Ivan1983

Dođeš na dugave ukucaš GARAŽA i pravac APP uz prigodnu muziku jer ko če tu bagru istjerat na knežiji van,možda ŽAC?????? ::| ::|

Slavuj

Decki imam pitanje: jel se moze u onaj bus koji ide za sljeme,staviti bicikl unutra da ne moram do gore pedalirat?

Shole

Njabolje pitat vozača i naravno gurnut mu za kavicu pa možda budeš imao sreće

Slavuj

hvala,ali sam mislio da mozda netko zna jer mi se bas do žicare ne da pedalirat bezveze  :D

conecto

Citat: Slavuj  u Svibanj 08, 2009, 20:29:49
hvala,ali sam mislio da mozda netko zna jer mi se bas do žicare ne da pedalirat bezveze  :D

A zašto uopće pedaliraš kad ti se ne da?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tamlover

Pa žičara ne radi slavujček!!!!
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Slavuj

Citat: tamlover  u Svibanj 09, 2009, 10:58:04
Pa žičara ne radi slavujček!!!!

haha pa znam da ne radi,ali ispod zicare stoji bus pa sam to tako naveo ;)

Slavuj

Citat: conecto  u Svibanj 09, 2009, 01:41:27
Citat: Slavuj  u Svibanj 08, 2009, 20:29:49

A zašto uopće pedaliraš kad ti se ne da?

Kak zasto? zato jer volim vozit bicikl,a do sljemena mi se ne da ic po vrucini pa sam mislio da se moze u bus stavit bajk i da me odfura gore.