RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

ikar

U neke autobuse su probno ugrađeni alarmi.

lukica

Pa neknaprave tu peticiju!!! potpuno se slažem i podržavam ih!!!Ane da penzići s 1 ribom i 1 limunom zasmrde cijeli bus i dave ljude koj idu do Lokve,Saršona ili dalje da im se dignu!!! jedan put je ispred i iza nas bila četvorka  a svi u jedanaestici... A i kad je Tam onda naravno neidu jer je uzak i neda im se penjat... nek stave regije do Vozišća ;D a netrebaju bit samo regiji ja bi bio zadovoljan i sa tamom ;D samo da je šole iz 682

lukica

danas se nešto čudno desilo  u 7: 15 na lokvi mora biti 646 a bio je 640 i kasnio je jer je prošao u 7:27 i bio je krcat ko šipak... a iza njega 6?? u kojem sam bio i ja  je bio polu pun... To je nečto čudno jer nije bio ni 646 ni 577 ???? dali nako zna šta više????????

NP-549

A što znači 6??  i još si bio i u njemu.
Moja pretpostavka:  646 ostao u kvaru u 6:25 Garići,  poslali 640 umjesto njega, a taj tvoj 6?? je neki EL262 na smjeni od 577

iboz171@htnet-dsl

Pozdrav Trolejovci.Pozdrav Rijeci.Novi sam u ovom i ne snalazim se bas.Vozim mali kamion.Spedicija je robija a da radim vas posao puknuo bi.Pacjenti na cesti ali i busu.Ovo vam zelim napisati.Jednom me ZR.(onda je stanovao na Kukuljanovu)vozio na Platak.Sanos, GB415ili 416.Prije serpetine je sibnuo Dubravu koja je tad bila od ZGT.To danas pricam jednom vasem i on ne vjeruje.Znam da su Dubrave imale 290KS,ali kunem se da sam to dozivio i vidio.Inace jako volim sve sta ima vise od 4 kotaca i znam dosta o Troleju.Za mene osobno najbolji bus svih vremena je bio 492.Mozda sam bio na krivom forumu.Oprostite na smetnji.Pozdrav i puno srece s pacjentima.

SaNjIn

Imam jedno pitanje..naime..kako sad dolazi ljeto i sunce piči u busu pogotovo one koji sjede do prozora..zašto u većini prigradskih buseva nema uopće zavjesa??? ???prije godinu-dvije (ako se ne varam) su bile zavjese u svim autobusima s kojim sam se vozio..a sad ih najedanputa uopće nema..

Shole

E varaš se kolega.  Takvih novih autobusa u prigradu uopće ni nema (osim Regio), a od ostalih koji su stalno na smjenama 80% su to Lion's Classic u koje netko pametan NEDOZVOLJAVA da se stave zavjese iako uvjeti za to postoje!!!!  Volio bi ja tog dotičnog sjest u jednog turčin klasika i poslat ga u 13:00 za Rešetare i nek sjedi na lijevoj strani.  Ne da bi drugi dan bile zavjese nego bi se naknadno stavljale klime u njih.   Ali naravno ti koji o tome odlučuju se ne voze u busevima.

A za ove buseve sa zavjesama koje SANJIN spominje, to su bili stari turčini SL222 i Avtomontaže EL362 koji su tada vozili sve smjene u prigradu, a sad su ih zamjeniil Classici, a ti su uglavnom ili rezervni ili voze prekidne smjene.

erobuss

Zanemari, ja sam fulao temu  :-X

Shole

Nisi ne,  znam ja što si mislio, i dobro si mislio, al nažalost oni koji bi trebali mislit, ne misle.
01.08.2007.  pušteno u promet 15 novih Lion's Classica i 12 MB Citara   SVI BEZ KLIME I ZAVJESA
Naravno to neće Obersnel navest u svojoj predizornoj kampanji;

ispunili smo obećanje, i u periodu 2005-2009 nabavili smo 70 novih autobusa, od toga ih preko 50 nema klimu, ni poštene prozore ni zavjese.  Dragi građani izvolite se kuhat u njima narednih 10 godina, mi imamo svoje aute s klimom.

SaNjIn

Citat: Shole  u Svibanj 09, 2009, 20:43:55
E varaš se kolega.  Takvih novih autobusa u prigradu uopće ni nema (osim Regio), a od ostalih koji su stalno na smjenama 80% su to Lion's Classic u koje netko pametan NEDOZVOLJAVA da se stave zavjese iako uvjeti za to postoje!!!!  Volio bi ja tog dotičnog sjest u jednog turčin klasika i poslat ga u 13:00 za Rešetare i nek sjedi na lijevoj strani.  Ne da bi drugi dan bile zavjese nego bi se naknadno stavljale klime u njih.   Ali naravno ti koji o tome odlučuju se ne voze u busevima.

A za ove buseve sa zavjesama koje SANJIN spominje, to su bili stari turčini SL222 i Avtomontaže EL362 koji su tada vozili sve smjene u prigradu, a sad su ih zamjeniil Classici, a ti su uglavnom ili rezervni ili voze prekidne smjene.
sori šta ti nisam naveo modele (nisam uspio popamtit tolko brzo modele pa).. mislio sam na gb 210 (SL210) i ove ostale MAN-ove koji su tada vozili 22,23,28 i 30 (a to su bili SL222)..prošle godine je i 650 imao zavjese..a sad ih nema..btv..neki dan sam na Delti vidio jendnog klasika sa zavjesama (nisam zapamtio gb) pa zato pitam za zavjese..

Shole

Citat: SaNjIn  u Svibanj 10, 2009, 22:19:19
Sori šta ti nisam naveo modele (nisam uspio popamtit tolko brzo modele pa).. mislio sam na gb 210 (SL210) i ove ostale MAN-ove koji su tada vozili 22,23,28 i 30 (a to su bili SL222)..prošle godine je i 650 imao zavjese..a sad ih nema..btv..neki dan sam na Delti vidio jendnog klasika sa zavjesama (nisam zapamtio gb) pa zato pitam za zavjese..

E sad si totalno promašio sve.  Garažni broj 210 (model SL210).  Garažni je to Alfa Mille GOŠA - gradska , a SL210 je gliserić.  Pretpostavljam da si mislio na 610 (EL 202). 
Da, u tome si u pravu,  prijašnjih godina su svi takvi busevi imali zavjese, a stvarno nisam išao za tim da ih ove godine nema niti jedan.  Što se pak tiče Classica, nevjerujem baš da neki ima, vjerovatno si vidio starog turčina (model kao 630).

mivano

kako ne, a 694? (ima zavjese u prednjem dijelu)

SaNjIn

Citat: Shole  u Svibanj 10, 2009, 23:04:05
Citat: SaNjIn  u Svibanj 10, 2009, 22:19:19
Sori šta ti nisam naveo modele (nisam uspio popamtit tolko brzo modele pa).. mislio sam na gb 210 (SL210) i ove ostale MAN-ove koji su tada vozili 22,23,28 i 30 (a to su bili SL222)..prošle godine je i 650 imao zavjese..a sad ih nema..btv..neki dan sam na Delti vidio jendnog klasika sa zavjesama (nisam zapamtio gb) pa zato pitam za zavjese..

E sad si totalno promašio sve.  Garažni broj 210 (model SL210).  Garažni je to Alfa Mille GOŠA - gradska , a SL210 je gliserić.  Pretpostavljam da si mislio na 610 (EL 202). 
Da, u tome si u pravu,  prijašnjih godina su svi takvi busevi imali zavjese, a stvarno nisam išao za tim da ih ove godine nema niti jedan.  Što se pak tiče Classica, nevjerujem baš da neki ima, vjerovatno si vidio starog turčina (model kao 630).
;Dhehe..da na tog sam mislio..moja greška..nene..nisam vidio starog nego je baš Classic bio..još sam i sam mislio da sam krivo vidio ali nisam..

mansg313

Bijah jučer u Rijeci na lin.3A(vr.134) gb 599 sjedim na prvom sjedalu dođem na Srdoće ok mislim si 5 minuta odem van popričam sa vozčem napravimo krug kad on...to je sve stoka misle da su elita...Ja :o ok...a zašto?"Pa eto ti si sjedio naprijed i u ova 2 kruga koja si samnom jesi primjetio da je itko rekao Dobar dan ili hvala?...To ti sve govori,zanima me bio sam još na lin. 6 i 32 isto rijetko tko je pozdravio to je normalno kod vas da oni vozača "ne šljive ni 5%"ili?Unaprijed zahvaljujem :)

ikar

Citat: mansg313  u Svibanj 11, 2009, 16:10:52
Bijah jučer u Rijeci na lin.3A(vr.134) gb 599 sjedim na prvom sjedalu dođem na Srdoće ok mislim si 5 minuta odem van popričam sa vozčem napravimo krug kad on...to je sve stoka misle da su elita...Ja :o ok...a zašto?"Pa eto ti si sjedio naprijed i u ova 2 kruga koja si samnom jesi primjetio da je itko rekao Dobar dan ili hvala?...To ti sve govori,zanima me bio sam još na lin. 6 i 32 isto rijetko tko je pozdravio to je normalno kod vas da oni vozača "ne šljive ni 5%"ili?Unaprijed zahvaljujem :)

VR 134 je oznaka nedjeljnog vr-a koji je na snazi. Mi ti nemamo klasične oznake VR-a ko u ZG!

BTW - šta još kaže žalosna sova M.M.